Nejste přihlášen/a.
Nevím jak vložit do výtlačné pistole novou kartuš s tmelem. Sany
K tomu videu jen doplním to, že za léta praxe s různými pistolemi a různými tmely, silikony a celkově různými přípravky v kartuších je postup na videu celkově vůbec to nejlepší, který se mi nejvíc osvědčil - včetně "zašpuntování" kartuše.
Doporučím povšimnout si té vytlačovací pistole - konstrukce a tvaru. Tato, s šestihrannou výtlačnou tyčkou a z ní udělaného háčku na konci, se mi osvědčila zatím nejlépe (už mi prošly rukama snad všechny typy) ze všech běžných a cenově dostupných pistolí, protože nevytlačuje dále tmel po uvolnění tlaku na píst, nedeformuje se plech posouvající píst, chodí lehce. O něco horší je podobný typ, na konci bez háčku, s tyčkou jen ohnutou pod úhlem a a vůbec nejhorší jsou typy plechové - s nima je práce "za trest".
Odšroubuješ špičku, odřízneš konec kartuše, našroubuješ zpátky špičku. Pistol vezmeš do LEVÉ ruky, zmáčkneš pojistku a PRAVOU rukou vytáhneš píst. Pak vezmeš kartuš, spodkem ji nasadíš do pistole a pak tam půjde dát i ten zbytek. Triviálně jednoduchá záležitost.
Záleží na pistoli. Do některé se nasazuje nejdřív spodek na píst a pak šička a do jiné nejdřív na píst a pak se nasune druhý konec se špičkou.
doplněno 30.04.15 02:14:Super. Tak jsem napsal dvakrát to samé.
Tak znova: Do některé se nasazuje nejdřív spodek na píst a pak špička a do jiné opačným postupem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.