Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je to typ tlačítka WC pro splachování?

Od: martin555 odpovědí: 5 změna:

Zdravím, potřeboval bych poradit. Chci zakoupit chybějící tlačítko pro splachování na WC, ale nevím, jaký je to typ. Splachovací nádoba je keramická a nikde jsem nenašel žádné výrobní číslo. V obchodě mi neporadili, prodává se více druhů, ale podle vnějšího vzhledu to nerozpoznám. Díky za radu o jaký typ se jedná, případně kde by se dala součástka sehnat.

Jaký je to typ tlačítka WC pro splachování?
Jaký je to typ tlačítka WC pro splachování? #2
Jaký je to typ tlačítka WC pro splachování? #3

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dahol*
hodnocení

0x

Dobrý den,

obraťte se na servisního technika výrobce. Ten má týto náhradní díly k dispozici.

ben®

Dobrý den, a není trochu problém v tom, že tazatel toho výrobce nezná, tak se těžko obrátí na jejich servisního technika? Já bych si změřil průměr toho otvoru, kde tlačítko chybí (ujistil se, že jde o tlačítko a ne o táhlo), podíval se na způsob uchycení tlačítka a potom bych si v nějaké velké prodejně se sanitární technikou nechal vyložit na pult všechna tlačítka, která tam budou mít - a zkusil proměřit, prohlédnout spodní část a snad dobře vybrat.

Zdravím!

dahol*

na nádržce je název Jika, takže na www.jika.cz Jinak pro jednoduchost tady pro Prahu: jika.cz/... a tady podle místa bydliště: etrusca.cz/...

hujer123*
hodnocení

0x

Na obrázku vidím na víčku nádrže logo výrobce WC - Jika. Chvilka práce s Googlem, který mi zobrazil Kombi WC od výrobce Jika. Porovnáním víčka mi vyšel typ Jika Euroline kombi.

I tak pochybuji, že seženete samotnou ovládací sadu. Asi bude nutné pořídit celý vypouštěcí ventil.

Jaký je to typ tlačítka WC pro splachování? #4

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj Martine. Než půjdeš do nějakého nákupu celého vypouštěcího ventilu, tak se poptej v krámech s tímhle zbožím. Některé vedou i tyhle jednotlivé náhradní díly. Pak může ta věc přijít jen na 35-60 Kč. Celek pak na i 300 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]