Nejste přihlášen/a.
Zdravím, potřeboval bych poradit. Chci zakoupit chybějící tlačítko pro splachování na WC, ale nevím, jaký je to typ. Splachovací nádoba je keramická a nikde jsem nenašel žádné výrobní číslo. V obchodě mi neporadili, prodává se více druhů, ale podle vnějšího vzhledu to nerozpoznám. Díky za radu o jaký typ se jedná, případně kde by se dala součástka sehnat.
Dobrý den,
obraťte se na servisního technika výrobce. Ten má týto náhradní díly k dispozici.
Dobrý den, a není trochu problém v tom, že tazatel toho výrobce nezná, tak se těžko obrátí na jejich servisního technika? Já bych si změřil průměr toho otvoru, kde tlačítko chybí (ujistil se, že jde o tlačítko a ne o táhlo), podíval se na způsob uchycení tlačítka a potom bych si v nějaké velké prodejně se sanitární technikou nechal vyložit na pult všechna tlačítka, která tam budou mít - a zkusil proměřit, prohlédnout spodní část a snad dobře vybrat.
Zdravím!
na nádržce je název Jika, takže na www.jika.cz Jinak pro jednoduchost tady pro Prahu: jika.cz/... a tady podle místa bydliště: etrusca.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.