Nejste přihlášen/a.
Najde se někdo, kdo má zakoupený plynový kondezační kotel, verze turbo, Protherm Panther Condens 12 KKO a poradil mi, co vše si dokoupit. Jde mi o čas, kotel je objednaný, plynař také, tak bych chtěl dokoupit vše k instalaci. Poradí mi někdo co vše je potřeba ještě k tomu dokoupit? Je jedno jaké budu volit odkouření, jestli koupím 60/100 nebo 80/125? Zásobník vody? Je potřeba k tomu i zásuvka? (pokud ano, jaký kabel, drát nebo vodič zakoupit)? Materiál kupuji sám, instalace a zprovoznění je na plynaři.
Tohle je přesně případ, kdy se šetření prodraží a ještě z toho budeš mít velkou hlavu .
Zeptejte se plynaře, ten se pod to bude muset podepsat.
Ano..objednám to přes web, tam je to levnější a ten zloděj plynař z toho nebude mít nic.
Na webu kde kotel kupujete ale není tak nějak s kým se poradit..a jste v loji.
Plynař se nadšením zblázní, nic z toho nebude mít..a ještě bude studovat co vše má tazatel dokoupit? To by byl blázen.
Nemohu říci, že by byl plynař zloděj. Prostě je jen šikovnej v tradičním duchu dnešních podnikatelů. Nezapaloval kotel Bea, neměl zapalovací jednotku, že musí do skladu a tam platit hotově chtěl na to 3k. Přivezl, spravil, řekl si za práci, žádná faktura a odjel. Pak jsem zjistil že ta jednotka stála 1,4k. No on byl vysmátej, já si musel odtrhnout od huby hodně piv a Kalousek přišel o DPH. Jen víc takových podnikatelů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.