Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádce a rádkyně. Měl by někdo radu a zkušenost s vakuováním potravin do mrazáku? A hlavně jakou vakuovačku koupit?
Je jich na trhu fakt dost a ráda bych znala kritéria, podle kterých bych měla vybírat. Nemyslím design, ale třeba cena/užití. Vím, že vysoká cena kolikrát nekoresponduje s užitím. Díky všem. A.
Dobrý den,já mám asi 5 let vakuovačku a je to opravdu užitečná věc,nejen na zamrazování.Vše co by se vám v lednici zkazilo vydrží mnohem déle.První jsem koupila v Lidlu-silver crest,cca 700 kč,dodnes se mi na ní práší v komoře,byla naprosto k ničemu.Druhou jsem si pořídila v německu-gastroback,stála něco přes 3000 kč,ale nelituji,je to vážně pomocník.
Mám k ní i nádoby,takže polévky,omáčky můžu také vakuovat,folie k ní jsou sice taky dražší,ale jsou pevné,ne jako ty šusťáky k té z Lidlu,dají se použít i na sous vide.Když bych to zpětně sečetla,co jídla jsem díky ní uchovala,vyplatí se.
Díky Marečku, taky jsem na ní koukala na Heurece. Právě že se cenově pohybují od +-1000-4000,-.
Zastávám názor, že není umění koupit drahou věc a dobrou. Ráda bych ale věděla, zda existují i varianty (zlatá střední cesta) že umí to samé jako ty nejdražší. Ale fakt dík, juknu pořádně, co to všechno umí a uvidím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.