Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kuchyňský robot - kupovat?

Od: dolka odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zde poradit, k čemu slouží kuchynsky robot? Uvažuji o koupi Bosch MUM 4655 .

Napsal by mi někdo nějakou radu? Kupovat jej? Nebo co jiného by jste doporučili?

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

esme*
hodnocení

6x

Robot slouží k tomu aby měl kam usedat prach...*smich*

No, ale vážně - sám musíte vědět jestli ho potřebujete. Hodně doma vaříte, pečete, zpracováváte ve velkém zeleninu? Tak to má robot smysl. Pokud si jen tu a tam hodíte do trouby ohřát pizzu, tak smysl nemá.

Já robot nevyužiju, dala jsem ho pryč, jen ležel ve skříni. Mám obyčejný tyčový mixík + pulsní mixík, ty stačí víc než bohatě na těch pár pomazánek, koktejlů, na rozmixování omáček... Nepeču sladké vůbec, a chleba zadělávám ručně.

Ale naopak mamce jsem koupila profi Bosch, a jelikož má pečení jako koníčka (vypéká pro půl města, hlavně o svátcích), tak ho využije. Nástavce jsme kupovaly postupně, taky podle toho, co bylo potřebné.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, tento přístroj má význam pro někoho, kdo ho využije při přípravě jídel.

Vše, co umí, máte uvedeno ve specifikaci toho výrobku. K ničemu jinému nebude v domácnosti využitelný, ale v kuchyni se jeví jako přístroj užitečný. Zdravím!

hodnocení

2x

Dobrý večer.

Hodně záleží také na tom co všechno budete na robotu připravovat, např. na těsta bych doporučil raději 5.řadu robotů, protože mají silnější motor.

honzajm
hodnocení

0x

Pokud hodně pečete, děláte těsta, pak ano. U nás se to časem vyjasnilo - nejvyužívanější je el. mlýnek na maso s nástavci struhadel, a tyčový mixer. Sice robot také máme, ale většinou jen překáží.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]