Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Praná dlaždice pokládka, mohu?

Od: barbuch odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu, chci si pod pergolu dát dlažbu s praných dlaždic. Mám vykopanou cca 30cm díru. Dal jsem tam frézovanou balenou a udusal postivě tak nějak do roviny vibrační motorovou deskou. Teď jde o to, jestli tam mohu dát třeba 1cm vrstvu betonářského písku a do toho tu dlažbu pokládat nebo se tam musí dívat něco jinýho, nevím. A další věc jestli pak stejně jako na zámkovku dát ten bílý písek na zásyp.

Díky moc za radu.

Praná dlaždice pokládka, mohu?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

barbuch
hodnocení

0x

Nikdo nic?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nikdo nic - a já jsem s odpovědí také čekal, abych neporadil špatně. Ale, já mám zkušenost s venkovní dlažbou (oblázkovou) 40 x 60 cm. Tu jsem pokládal do písku (vrstva asi 4 až 5 cm), uprostřed jsem udělal v písku jamku a "zatloukal" gumovou palicí. Ta jamka je tam důležitá, aby se mohl písek "roztáhnout" při tom "zatloukání" a dlaždice si sedla do roviny. Spáry jsem neřešil, resp. dlaždice jsem dával k sobě. Tak, třeba Vám to pomůže. Zdravím!

doplněno 28.04.15 11:37:

Nemáte zač. On určitě ještě někdo poradí.

barbuch
hodnocení

To víte, že pomůže, děkuji Vám. Sbírám postřehy a rady, pak něco vypustm něco přídám a ono z toho něco vznikne. Díky za každou radu.

sunset*
hodnocení

0x

Co to je frézovaná balená?

Mělo by se to dělat takhle:

betonovevyrobky.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]