Nejste přihlášen/a.
Zdravim ve spolek.
Z duvodu snadnejsiho uskladneni veci (detska kola, kocarky, drobne zahradni naradi, gril...) si chce nas 4bytovy cinzak poridit na vlastni oploceny pozemek (v Praze) zahradni kulnu/domek. Koukal jsem na nabidku, a je to docela slabota. Jde mi o to, aby to bylo pokud mozno bezudrzbove, velikost tak 5-7m2 a hlavne pomerne dobre zabezpecene. Tzn. pokud mozno bez oken, ne ze slabeho plechu nebo dreva, ktere kazdy prorizne pricnou pilou. Mate nekdo zkusenosti? Znate nekdo neco na trhu, co by odpovidalo nasim pozadavkum? Cenu az tak moc neresime, ale hlavne bezudrzbovost a bezpecnost. Nasel jsem treba tento domek, ktery se mi libi, ALE ma okno, coz povazuji za velke riziko a zavira se na visaci zamek. Nevim, jak jsou dnes visaci zamky kvalitni, ale aby tam mohl kazdej prijit s klestema a precvaknout to, tak to by se mi moc nelibilo. Budu vdecnej za radu. Diky.
Vybíráte co nejbezpečnější domek, dřevo ani plech se Vám nelíbí a proto nalinkujete plastový...
Udělat železnou klec z trubek/jeklu, na ní navařit karisíť a celé to přikrýt poplastovaným plechem.
Nic dostupnějšího asi nevymyslíte.
Samozřejmě když někdo bude chtít, tak to klidně naloží i s domkem.
cenově to vyjde méně než plast...
budka 4x2m, komplet materiál bez práce cca 12-15tis
konstrukce jekl 50x50x3, karisíť, trapézový obklad a střecha...
Pokud není překážkou cena, volil bych betonovou prefabrikovanou garáž. Stěnami ani střechou se tam nikdo lehce nedostane.
Vypada to dobre. Nicmene kdyz jsem myslel, ze cena neni az tak dulezita, myslel jsem tim, ze jsme ochotni zaplatit neco navic, treba 40 nebo 50 tisic. Nikoliv 150 tisic Navic je rozmerove moc velka, tohle uz je standardni garaz, to by se nam na pozemek neveslo. Potrebujeme neco tak 3x3 metry.
Za 50 000 vam to vyzdi firma i se strechou. Me to prijde jako celkem ranec za tak malo prostoru, ale pokud mate naplneny fond oprav, tak proc ne.
U té zděné varianty se bude už muset řešit nějaký základ, nebo alespoň betonová nosná deska...
Já bych do toho nešel...
Nebo ještě je varianta použít normální unimo buňku... často jsou k sehnání jen za odvoz. Takže by to nemuselo stát ani tolik. Záleží na aktuálí nabídce blízko tazatele.
doplněno 29.04.15 18:29:nebo malej lodní kontejner... obložit ho dřevem a do něj se určitě nikdo nedostane.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.