Nejste přihlášen/a.
poradím, co nekoupit - jakékoliv dveře s "fólií" - do 3 let ztratí barvu a do 5ti let to bude všechno jako po
Kupoval jsem si do novostavby dveře s cenou 2500,- kus (v akci) a předpokládal, že ta cena a značka výrobce znamenají kvalitu. Kdybych si připlatil 1000,-kč, měl bych dveře z masivu od kamaráda (ale tenkrát jsem to nevěděl...)
Toho levného nákupu velmi často lituji!
Pokud chcete do nějakého nájemního bytu a nezáleží vám na stálosti barev nebo kvalitě, pak se mrkněte na stavební bazar v okolí.
doplněno 24.04.15 11:35:bílé dveře sapelli, foto dodám odpoledne - memám k dispozici káblík k PC ...dnes už tyto konkrétní dveře v nabídce nevidím... stáří 6 let
doplněno 24.04.15 13:47:tak tady foto - to bílé je rám nadsvětlíku od stejné firmy - děláno zároveň, při dovozu shodná barva.
doplněno 24.04.15 16:10:právěže vůbec - jsou to strany bez přímého slunečního svitu - chodba. Na slunci je to stejný... je to v domě jak v přízemí, tak v podkrovce.
Ta změna je bez vlivu slunce, topení, vlhkosti,... V domě se nekouří, krb sice je, ale úplně mimo tyto dveře. Máme rekuperaci.
Reklamace zamítnuta - Sapelli má ve smlouvě, že barva se může časem "mírně změnit" - takový nějaký právnický žvást - dost mne to žere...
můžete napsat co to bylo za dveře a přípaně nějakou fotku jak vypadají nyní?
doplněno 24.04.15 12:36:aha, tak "značkové dveře"stejně neplánuju, takže se mě to netýká
Chystám se do Castoramy, tak se nechají sehnat pěkné dveře za pár korun.
Zrovna teď v aktuálním katal/... mají pěkné dveře od 1200,-
doplněno 24.04.15 16:01:tak to je slušnej rozdíl... na to svítí sluníčko nebo něco takového?
Zkuste koupit na internetu foliované.
Např: stavebninyrapo.cz/... šedesátky plné
stavebninyrapo.cz/... osmdesátky prosklené
sbazar, hyperinzerce, bazos, napr dnes jsem konecne po 3 tydnech hledani a cekani sehnal krasne Masonite celoprosklene do koupelny za 600 a jako bonus je to 3km leteckou cestou ve vedlejsi vesnici
Jinak nejlevnejsi uplne nove dvere najdete v nejstavebninach nejstavebniny.cz/... levnejsi nove dvere jsem nenasel, a ze hledat umim. Ale objednavku jsem zrusil, protoze dodani dveri je 4 tydny, to je moc dlouho. Navic ty bazarove jsou nadherne a ty levne nove dvere za tu cenu jsou BASIC a dost obycejne a skarede...
Pokud chcete dveře co vydrží, obloukem se vyhněte jakýmkoli foliovaným, laminovaným a podobným náhražkám; dveře Sapeli (údajně se speciální úpravou proti opotřebení povrchu) po třech letech vypadají ošoupané tak, tak že bych je nejraději vyházela, a v těch ošizených zárubních navíc vůbec nedrží panty. A to je používá jen jedna dospělá osoba, žádné děti ani zvířata je neničily. A rozhodně nebyly levné, jedny cca 4-5.000,-.
Po téhle zkušenosti jsem pohledala truhláře, a dveře v buku (dýha) + buk masiv futra vyšly na 8.000,-, a jednak ve futrech perfektně drží, druhak kdyby se časem poškodily, dají se kdykoli natřít, takže nás přežijou.
právě mi dorazily patery dveře z toho jedny prosklený dveře vypadaj dobře sem spokojen i s cenou jen je třeba počítat s kapku delší dodací lhutou mě dorazili cca po 25 dnech ale čekání se vyplatilo
barva buk a olše
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.