Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závěsná polička na bok vysoké lednice

Od: uska* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, dočkala jsem se nové kuchyně a poslední doplněk co mi chybí je zmiňovaná polička z drátěného programu. Víděla jsem jí někde v kuchyňském studiu a marně po ní pátrám. Vím jen, že byla bez magnetů, vodící lišty byly jen ohnuté do pravého úhlu a ty se zahákly za vrch lednice z boku. Nevím jak to popsat. Prostě police, která se nasadila na kant lednice I s magnety by mi nevadila. . Na polici byla kolébka na papírové utěrky a pod tím úzká polička na drobnosti.

Nemáte jí někdo doma? Néé, že bych jí od vás chtěla koupit, alespoň bych chtěla návod, kde se prodávají. Dva dny pátrám na netu a NIC.

Snad mi někdo poradí, děkuji Uška

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, našel jsem jen toto viz odkazy, což nebude patrně splňovat všechny Vaše požadavky.

Ale, je to na hladký povrch, tak by to mělo držet i na ledničce. Zdravím!

blancheporte.cz/... blancheporte.cz/...

doplněno 26.04.15 08:20:

uska - upřímně řečeno, tak já bych si to (za tyto peníze) nekoupil. Je to kus drátu. Volil bych jiné poličky, resp. ten držák na utěrky a neumísťoval bych to na ledničku. Lednička se může časem vyměnit za jinou a jestli se ty přísavkové poličky dají odstranit a zase použít je otázkou. To pouhé zavěšení poliček za okraj lednice (které zmiňujete) se zdá nestabilní, resp. patrně by jedna ruka přidržovala poličku a druhou by se odmotávala utěrka (pokud to nemělo nějakou horní fixaci). Ty přísavky jsem měl v koupelně u háčků (z NDR) - drželo to několik let a pak to upadlo (přilepil jsem je potom lepidlem). Takže, já bych volil jiné poličky s pevnou fixací na pevné místo (mimo lednici).

hodnocení

0x

Napadá mě jedině se zepta v kuchyňském studiu...

uska*
hodnocení

Děkuji vám pánové za snahu. V okolí kuchyňská studia mám zmáklý, není nic, viděla jsem poličku někde na Šumavě a to před 2 roky. Ještě jedu příští týden an Slovensko, omrknu trh, jinak budu muset koupit poličky na přísavky i když z nich mám strach, že budou držet 2 měsíce a potom sbohem.

Ještě poddotaz - fungují někomu ty velké přísavky třeba v koupelně? Děkuji Uška

hahanaj*

Přísavky v koupelně fungují chvíli, nesmíš na věšák nic pověsit :-D, jedině přilepené lepidlem drží.Nejlépe přivrtat a připevnit šroubkem do hmoždinky- to je pak tutovka.

uska*
hodnocení

Napíši výsledek mého pátraní na zavěsení něčeho, kde není možno vrtat. Problém jsem vyřešila magnetickými háčky, ještě je nemám, ale doufám, že budou sloužit. Děkuji všem za snahu pomoct.

unimagnet.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]