Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, jaká je pravděpodobnost, že mi budou praskat spoje.. u SDK? výrovce uvadí, že spojovat profily je možné do 35m2...ale...dá se na to spolehnout? jaký máte zkušenosti vy?
Obecně se nespojují UD a CD. Výrobce čeho to uvádí? Já UD používám vyjímečně.
doplněno 23.04.15 09:25:Nehledejte to, vím že se to píše, ale není to třeba..
když CD je od kraje 50 cm... proč 50cm?, dáte ho i 10 (5)cm od kraje...
Páč když přišroubujete SDK k UD, páč máte CD daleko, tak je pak jedno, zdali UD šroubujete s CD...
doplněno 24.04.15 08:19:OK, píšete jen z neznalosti, neexistuje slovo nejde..
doplněno 24.04.15 13:45:Nevěřte že to všem praská, věřte že to praská těm, co to dělají špatně.
Zrovna dneska dopoledne byl šikovný zákazník, vše věděl, nehádám se se zákazníky, a tak jsem mu odkýval i 3. světovou..
a prodal co chtěl..
nekde jsem to četl...opravdu bych to nedohledal...
když ale nepouzivate UD..tak jak upevníte kraj sádroše..to tam bude jen tak ´´plandat´´, když CD je od kraje 50 cm? Ta délka už určená je
To máte pravdu, tak by to šlo...jenže..když to udělám na 10 cm...tak se tam nedostanu akovkou abych závěs šroubnul texikem do CD.
Nedostanu se tam i kdyby to bylo 15 cm...leda, že bych si koupil takovou tu vrtačku,pro boční vrtání..
No, pak to jóó...Musím říci..že z toho sádroše mám dost zamotanou hlavu...když to čtu, jak všichni říkají jak to praská...tak jsem tam měl raději dát OSB ...natáhnout na to flexi lepidlo + perlinku ...a zaštukovat...
opravdu jsem myslel. že to bude jednoduší... ale děkuji Vám za typ s tím závěsem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.