Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spojování CD - UD profil texy

Od: junek odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, jaká je pravděpodobnost, že mi budou praskat spoje.. u SDK? výrovce uvadí, že spojovat profily je možné do 35m2...ale...dá se na to spolehnout? jaký máte zkušenosti vy?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Obecně se nespojují UD a CD. Výrobce čeho to uvádí? Já UD používám vyjímečně.

doplněno 23.04.15 09:25:

Nehledejte to, vím že se to píše, ale není to třeba..

když CD je od kraje 50 cm... proč 50cm?, dáte ho i 10 (5)cm od kraje...

Páč když přišroubujete SDK k UD, páč máte CD daleko, tak je pak jedno, zdali UD šroubujete s CD...

doplněno 24.04.15 08:19:

OK, píšete jen z neznalosti, neexistuje slovo nejde..

cukrar.rajce.idnes.cz/...

doplněno 24.04.15 13:45:

Nevěřte že to všem praská, věřte že to praská těm, co to dělají špatně.

Zrovna dneska dopoledne byl šikovný zákazník, vše věděl, nehádám se se zákazníky, a tak jsem mu odkýval i 3. světovou..

a prodal co chtěl..

junek
hodnocení

nekde jsem to četl...opravdu bych to nedohledal...

když ale nepouzivate UD..tak jak upevníte kraj sádroše..to tam bude jen tak ´´plandat´´, když CD je od kraje 50 cm? Ta délka už určená je :)

junek
hodnocení

To máte pravdu, tak by to šlo...jenže..když to udělám na 10 cm...tak se tam nedostanu akovkou abych závěs šroubnul texikem do CD.

Nedostanu se tam i kdyby to bylo 15 cm...leda, že bych si koupil takovou tu vrtačku,pro boční vrtání..

junek
hodnocení

No, pak to jóó...Musím říci..že z toho sádroše mám dost zamotanou hlavu...když to čtu, jak všichni říkají jak to praská...tak jsem tam měl raději dát OSB ...natáhnout na to flexi lepidlo + perlinku ...a zaštukovat...

opravdu jsem myslel. že to bude jednoduší...:) ale děkuji Vám za typ s tím závěsem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]