Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
můžu normální CW 75x50 profil pro SDK použít místo kabelového žlabu na rozvod elektroinstalace?
Víko nepotřebuju, případně bych použil CD profil.
Kabel ponese kompletní elektroinstalaci RD a byl by podložen po 40cm a přichycen ke konstrukci.
.
Originál kabelové žlaby jsou šíleně drahé, tak mě napadlo toto řešení.
pokud to dovoluje norma, tak proč ne, ale to se musíte seznámit s normami..nebo se kouknout na stránky kopos.cz, jestli něco podobného nedělají
doplněno 21.04.15 18:33:
requied®,
neberte to nijak zle, ale toto se dělá již dlouhou dobu a bez problému.
Osobně upřednostńuji CD a přímý závěs 60x125.
doplněno 21.04.15 19:11:OK, tak bych dal UW 100. Jde jen o připevnění žlabu nějak a někam..
Tak já jsem zatím nikde pro sebe tak velký kanál nepotřeboval a když se něco dělalo pro firmu tak se většinou použila drátěná kabelová lávka a investor to zaplatil.
Sice bych radši použil velkou plastovou lištu, ale ty ceny jsou hrozné.
Ten CD profil je na mě moc malej, kanál bude ležet uvnitř příhradové konstrukce kolem celého domu a budou v něm veškeré el. rozvody.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.