Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny chtěl bych si pořídit pokosovou pilu ale nemůžu se rozhodnout, rozhoduji se mezi Makita LS1040 pily.heureka.cz/...nebo Makita MLS100 pily.heureka.cz/... kterou byste mi doporučili? děkuji za odpovědi.
Pro obě pily najdeš tyto údaje ve specifikaci. U té první je to 93 x 95mm a u té druhé 75 x 130 mm, u obou pro 90° řez. Pro šikmý řez se to snižuje.
Pokud by jsi potřeboval delší řez, musel bys koupit pilu s ještě s horinontálním posuvem kotouče, třeba nako.cz/... , ale to je cena trochu jinde. A nebo jít do levnějšího výrobce, pokud ti nejde o profesionální nasazení.
To už je moc drahy zas takovej stroj nepotřebuju ještě to pořadně prostuduju a vyberu mezi těma dvěma.Hlavně nechci vidět značky einhell apod. lepší koupit pořadnou značku dražší a bejt spokojenej než nějaky levny dreky (z toho už jsem vyléčenej)cena kolem 5000kč není zas tak hrozná
Mám kapovací pilu s kotoučem 210mm a po zkušenostech si nedovedu představit že by neměla posuv kotouče...
Takže pokud to nemáte do profi truhlárny, tak bych se vykašlal na značku a koupil kapovací pilu s 305 kotoučem a posuvem.
třeba ok-shop.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.