Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr pokosové pily

Od: jester* odpovědí: 7 změna:

Zdravím všechny chtěl bych si pořídit pokosovou pilu ale nemůžu se rozhodnout, rozhoduji se mezi Makita LS1040 pily.heureka.cz/...nebo Makita MLS100 pily.heureka.cz/... kterou byste mi doporučili? děkuji za odpovědi.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Co s tím budeš hlavně řezat?

jester*
hodnocení

Všelijake dřevo trámky prkna latě všechno co budu potřebovat uříznout.Hlavně se ptám jakou šířku prna mužu s těmito pilami uříznout.

Kdyby jsi si přečetl popis u každý pily tak by jsi věděl kolik která prořízne, je to tam napsáno.

hujer123*
hodnocení

0x

Pro obě pily najdeš tyto údaje ve specifikaci. U té první je to 93 x 95mm a u té druhé 75 x 130 mm, u obou pro 90° řez. Pro šikmý řez se to snižuje.

Pokud by jsi potřeboval delší řez, musel bys koupit pilu s ještě s horinontálním posuvem kotouče, třeba nako.cz/... , ale to je cena trochu jinde. A nebo jít do levnějšího výrobce, pokud ti nejde o profesionální nasazení.

jester*
hodnocení

To už je moc drahy zas takovej stroj nepotřebuju ještě to pořadně prostuduju a vyberu mezi těma dvěma.Hlavně nechci vidět značky einhell apod. lepší koupit pořadnou značku dražší a bejt spokojenej než nějaky levny dreky (z toho už jsem vyléčenej)cena kolem 5000kč není zas tak hrozná

hodnocení

0x

Mám kapovací pilu s kotoučem 210mm a po zkušenostech si nedovedu představit že by neměla posuv kotouče...

Takže pokud to nemáte do profi truhlárny, tak bych se vykašlal na značku a koupil kapovací pilu s 305 kotoučem a posuvem.

třeba ok-shop.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]