Nejste přihlášen/a.
Rozhodla jsem vyměnit a položit sam koberec.Ten předchozí se mi dobře pokládal a řezal jednoduše,ale s tímto nehnu.
Nevíte,čím se dá řezat koberec typu Wilton?
doplněno 16.04.15 23:04: doplněno 16.04.15 23:11:imgil=_9M9Sx6SGyDGKM%253A%253BRt_I5rzwWylo4M
Ten předchozí link se nepovedl
Mám koberec typu San Fransisco. Šel celkem dobře řezat univerzálním odlamovacím nožem 18 mm. Když se ztupí, jednoduše se odlomí a řeže se dál. Jsou i lepší, zkuste si vybrat třeba zde: techni-eshop.cz/...
Dá se to koupit někde ve městě bez toho,abych jezdila po nějakých speciálkách a vyhnula se eshopu? Koberec z mám totiž natažený částečně...
Dobrý den, odlamovací nůž by měl být k sehnání v železářství, možná ve stavebninách nebo tam, kde prodávají koberce. Já ho kupoval v Albertu (ale, nevím, zda ho tam mají pravidelně).
Zdravím!
P.S. Jinak, také v nějakém hobbymarketu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.