Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nerozpouštějí se tablety v myčce - proč?

Od: katacko odpovědí: 6 změna:

Prosím o radu, mám novou myčku Candy. Nerozpuštějí se v ní tablety,zkoušela jsem víc druhů, ale tableta tam vždy zůstane. Nemá někdo s tímto zkušenost, čím by to mohlo být?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já bych si vyklikala značkový servis a tam zadala napsaný dotaz. :D A sypaný prášek si vezme bez problémů?

katacko
hodnocení

Ne, to jsme nezkoušeli. S tím značkovým servisem to zkusím. Děkuji za nápad.:)

robert*
hodnocení

0x

Nám se taky občas nerozpustí. Děje se to nahodile a servisák jen krčil rameny. Problém se řešil i v jiných diskuzích, ale bez výsledku. Myslím, že stejné problémy měly i Bosch.
Máme taky Candy kupovanou cca. před 5 lety a bez předchozího ručního omytí nádobí vlastně myčka nefunguje. Ale zase má někdy své dobré dny a myje dobře.

praspo
hodnocení

0x

Tablety ,případně prášek ,ostřikuje horní rameno myčky .Pokud se neotáčí -bud´je ucpané ,nebo mu v otáčení něco brání zůstanou tablety v násypce.

mamcazmoravy*
hodnocení

0x

Zkuste vypozorovat, jestli na to má vliv teplota programu. Na 65°C se mi to nestává, na 50°C to bylo asi každé druhé mytí. Takže když myju na 50°C, tabletu v zásobníku zaliju malinkým množsvím vody, aby byla trochu nasáklá a líp se pak rozpustila. Problém tím byl vyřešen.

pepikm
hodnocení

0x

Právě jsem dokončil opravu myčky wirlpool.Náhle se nerozpoštěly tablety .Vše jinak se zdálo normální.Vyčistil jsem myčku.-

to nepomohlo.Po odmontování spodní vrtule jsem si všimnul že je vyskočený plastový přívod vody do vrchní části myčky.Po demontáži jsem zjistil že je ulomená jedna z plastových západek držící tento přívod pohromadě.celé jsem to rozebral ,provrtal otvory v přívodu a nerezovým drátkem přívod uchytil za šrouby víka čerpadla.Od té chvíle se tablety opět rozpouštějí jako dřív.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]