Nejste přihlášen/a.
Prosím Vás poraďte, jaké zvolit pojištění domu. Potřebuju to kvůli půjčce se zástavou domu.
Předem díky za rady.
To je hrozně těžké - každému vyhovuje něco jiného. My máme od Alianzu - vyplácejí hodnotu věci při pořízení a ne po 5letech použití, kdy má hodnotu téměř nulovou...
zkuste kontaktovat finančního poradce - bývá to zdarma (je placeny za provizi od pojištovny) a vyzná se v porovnání jednotlivých nabídek.
Česká pojišťovna se opravdu pěkně zlepšila. Hodně věcí vyřizujete po internetu (ale to asi u všech). Ale co je hlavní, vyřizuje rychle pojistná plnění. Na škody po zimě mi přišli snad do týdne, na místě ohodnotili a náhradu jsem dostala také neprodleně. Navíc v každém městečku mají i často kancelář, kde můžete i provést platbu pojistného v hotovosti. A agenti jsou skutečně zdvořilí a pokud si neví rady, okamžitě řeší pravděpodobně s nadřízeným. Takovou mám alespoň zkušenost z poslední doby. Co se týče výše pojistného - myslím, že nebudou velké rozdíly - cenovou politiku si dokáží u konkurence jistě pohlídat. Jediný problém jsem měla se zrušením pojistky nemovitosti po matce. Nakonec jsem to vyřešila v místě mého bydliště. Chtěli na mně kupní smlouvu - to jsem odmítala dát v příloze, protože jim do toho nic není (osobní data, RČ a kupní cena atd).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.