Nejste přihlášen/a.
Jak opravit aku vrtačku?
Praskla mi mezi madlem a horní částí..je to namáhavé místo...zkoušel jsem to lepit lepidlem, které by mělo udržet 320kg/cm čtvereční, ale nepomohlo.
Je nějaké dobré lepidlo na plasty, které máte odzkoušené na namáhavé plastové díly?
Dobrý den, já bych to místo celé omotal pevnou lepící páskou (taková černá). Zdravím!
P.S. Pattex - Power Tape.
Niektoré plasty moc nejdu zlepiť dokopy ani s pomocou iniciatora.Plasty sa väčšinou zváraju.Ja na zle lepiteľné plasty používam sekundové lepidlo soundal a sodu bikarbonu,spravím drážku v praskline dám tam trochu lepidla a posypem sodou bikarbonou,ak je sody viacej prikvapnem lepidla a tak idem po celom spoji.Za desať minút je to brusiteľné.ja som takto si lepil páčku na ovládanie svetiel na aute,za nový chceli 150 euro.Inak zalepite takto aj tenký plech,napr.dierku na krhle na polievanie,vyplnenie chybajúceho kuska niekde.Ako to odolava chemickým vplyvom,tak to neviem,ani teplu,no vodu neprepustí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.