Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny zkušené kutily. Mám ve skříni police něčeho podobného jako je OSB deska, potřeboval bych ji natřít aby byla omyvatelná. Jaký typ barvy bych měl použít? Ideálně z nejlevnejsi-barvy-laky.cz/... Děkuji za radu a přeji krásný dubnový den.
Zdravím,
začal bych syntetickou základovkou z vašeho obchodu třeba tuhle. První vrstva rozředěnou barvou, aby se napustil podklad, druhou už normální hustotou. Pak lehce přebrousit, pokud by v materiálu byly nerovnosti, tak vytmelit a znova přebrousit a jako vrchní bych opět volil vrchní syntetickou barvu - z vašeho obchodu třeba tuto (píší tam, že to může být jako základ i vrchní - záleží na vás) - opět 2 vrstvy s mezibroušením.
Osobně bych se vyhnul vodouředitelným barvám - já osobně s nimi mám špatné zkušenosti z důvodů měknutí a dolepování pod zátěží (položím do police plnou třeba sklenici něčeho a ona se po nějakém čase přilepí do zaschlého nátěru).
Dobrý den, jestli netrváte na nátěru (také proč=?), tak použijte voskový papír, který se do polic dává běžně. Lze ho umývat nebo se lehce vymění a vzorků je dost. Dražší varianta je samolepící tapeta. Uvažte, zda musíte police za každou cenu natírat. Zdravím!
doplněno 15.04.15 08:17:Nemáte zač.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.