Nejste přihlášen/a.
Poradte mi prosím pokud používáte mop k vytiráni podlah nějakou vámi osvědčenou značku.Díky
leifheit-shop.cz/... Deset let tento a nenarazila jsem na nic lepšího, tu plochu (hadr) na vytírání měním 1x za rok a tu starou si ještě beru na chalupu kde s ní vytírám další rok. Mám dva, jeden přesně ten co je na obrázku a druhý je stejná značka ale název Piko-belo, oba jsem koupila v akci a dokonce na Piko-belo měl nedávno akci Kaufland za 300,- , mamka pro něj šla hned první den ráno a to měli, pak už ne.
Už jsem to psala vícekrát a já nedám dopustit na tenhle houbový mop vseprohobby.cz/... Pokud jde přímo o tenhla model,tak je cenově přijatelný,ale tyč se rychle rozpadne,takže když tyč šikovný chlap vymění,tak je mop nesmrtelný stačí na netu zadat "houbový mop"a vyjede i spousta jiných betelnějších modelů. vseprohobby.cz/... Náhradní houby taky nejsou drahé,ale výměna stačí jednou za rok max.Modrá houba je tvrdá a po namočení změkne.Krásně sbírá chlupy,prach a vlasy a jak se namočí,tak vše krásně sjede(nemusím jej obírat jako hadr či jiné mopy)Myju s ním i okna a i s koberce s ním jde setřít chlupy a špínu.
sorry mám tam jeden odkaz dvakrát.Tenhle je ten "lepší": eva.cz/...
Záleží na co mop chcete používat. Přece jen lino potřebuji jinou péči než dlažba nebo plovoucí podlaha. Já mám doma plovoucí podlahu a používám už 6 let tento mopy-uklidove-soupravy.he/... . Ten lze použít na všechny povrchy. Náhrada je lehce odjímatelná, novou kupuji tak jednou ročně, ale dá se prát i v pračce. S mopem se velmi dobře uklízí, je lehký, má teleskopickou tyč a dá se s ním dobře vytírat i v nedostupných místech. Já si ho nemohu vynachválit.
Děkují všem rádcům za rychlé odpovědi, tu Viledu myslím ted maji v Tescu tak už mi zbyva jen se rozhodnout.Ve čtvrtek jsme koupili náhodně mop v Globusu slevněný z 999kč na 449kč a dnes po napuštění vody do kbeliku mi celý obsah vytekl na plovoučku, není prasklý ale má nějakou výrobní vadu tak ho musím vrátit.Ještě jednou děkují za tipy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.