Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvalitní mop na podlahy?

Od: mija* odpovědí: 5 změna:

Poradte mi prosím pokud používáte mop k vytiráni podlah nějakou vámi osvědčenou značku.Díky

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

leifheit-shop.cz/... Deset let tento a nenarazila jsem na nic lepšího, tu plochu (hadr) na vytírání měním 1x za rok a tu starou si ještě beru na chalupu kde s ní vytírám další rok. Mám dva, jeden přesně ten co je na obrázku a druhý je stejná značka ale název Piko-belo, oba jsem koupila v akci a dokonce na Piko-belo měl nedávno akci Kaufland za 300,- , mamka pro něj šla hned první den ráno a to měli, pak už ne.

lucie*
hodnocení

2x

Už jsem to psala vícekrát a já nedám dopustit na tenhle houbový mop vseprohobby.cz/... Pokud jde přímo o tenhla model,tak je cenově přijatelný,ale tyč se rychle rozpadne,takže když tyč šikovný chlap vymění,tak je mop nesmrtelný:) stačí na netu zadat "houbový mop"a vyjede i spousta jiných betelnějších modelů. vseprohobby.cz/... Náhradní houby taky nejsou drahé,ale výměna stačí jednou za rok max.Modrá houba je tvrdá a po namočení změkne.Krásně sbírá chlupy,prach a vlasy a jak se namočí,tak vše krásně sjede(nemusím jej obírat jako hadr či jiné mopy)Myju s ním i okna a i s koberce s ním jde setřít chlupy a špínu.

doplněno 13.04.15 13:25:

sorry mám tam jeden odkaz dvakrát.Tenhle je ten "lepší": eva.cz/...

kutululu
hodnocení

2x

Záleží na co mop chcete používat. Přece jen lino potřebuji jinou péči než dlažba nebo plovoucí podlaha. Já mám doma plovoucí podlahu a používám už 6 let tento mopy-uklidove-soupravy.he/... . Ten lze použít na všechny povrchy. Náhrada je lehce odjímatelná, novou kupuji tak jednou ročně, ale dá se prát i v pračce. S mopem se velmi dobře uklízí, je lehký, má teleskopickou tyč a dá se s ním dobře vytírat i v nedostupných místech. Já si ho nemohu vynachválit.

hodnocení

0x

Používám Leifheit sadu Twist s obdélníkovým mopem))už roky, a lepší zatím neznám))

mija*
hodnocení

Děkují všem rádcům za rychlé odpovědi, tu Viledu myslím ted maji v Tescu tak už mi zbyva jen se rozhodnout.Ve čtvrtek jsme koupili náhodně mop v Globusu slevněný z 999kč na 449kč a dnes po napuštění vody do kbeliku mi celý obsah vytekl na plovoučku, není prasklý ale má nějakou výrobní vadu tak ho musím vrátit.Ještě jednou děkují za tipy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]