Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Redukce na hadici

Od: samurraj® odpovědí: 9 změna:

Ahoj, mám hadici 3/4 a chci si koupit na kropení trávníku rozprašovací pistoli, ale nikde nepíšou co to má za vstup a já se bojím, abych si nekoupil pistoli s 1/2 a pak se s tím mohl jít vyfotit. Existuje nějaká třeba redukce? Nebo jak se to řeší? Díky.

A ještě by mě zajímal váš názor na nějakou kvalitní zahradní hadici (značka) tu co mám se ohýbá a láme

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ano, samozřejmě existují redukce...téměř ze všeho na vše..1/2" na 3/4" je běžná záležitost.

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. Pokud je hadice uvnitř stěny opletená, tak až tak moc na ni nezáleží, co je zač. Důležité je, aby měla tu stěnu silnější. Ty slabostěnné, nejdou pořádně sevřít těmi spojkami a rádo to pak z těch hadic padá. To je to důležité.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, používám hadici viz odkaz a žádný problém s ní nemám. Pouze ve velkém chladu ztrácí dočasně ohebnost (je tužší, ale nepraskne). Přes léto problém není. Zdravím!

eicoplus.cz/...

doplněno 12.04.15 19:40:

Já jsem ji kupoval v kamenném obchodě už před léty, tak si cenu nepamatuji. Ale, já luxus nepotřebuji.

doplněno 12.04.15 19:59:

Rychlospojky na tom vyzkoušené nemám, ale to je asi spíše o kvalitě těch rychlospojek. Já tam mám normální hadicové spony. Jinak, asi bych si nekoupil žádnou smršťovací hadici - k tomu nemám důvěru.

hodnocení

760Kč za 50m? To je nějaké podezřele levné :)

hodnocení

Já taky luxus nepotřebuji, ale jde mi o to, že když ji nasadim např na wapku, aby to vůbec fungovalo že jo, nebo aby na tom pořádně držely rychlospojky atd.

cuca*

na wapku budete potřebovat pro jistotu nějakou tlakovou hadici?

Nechala bych si poradit v obchodě...

isteron
hodnocení

0x

Tiež používam 3/4 hadicu a na koniec dávam rýchlospojku ( červenej farby ) a na to sa zasúva postrekovacia koncovka. Najlepšie, ak zájdete do zahrádkarskej predajne, prípadne železiarstva s odbornou obsluhou.

isteron
hodnocení

0x

Tiež používam 3/4 hadicu a na koniec dávam rýchlospojku ( červenej farby ) a na to sa zasúva postrekovacia koncovka. Najlepšie, ak zájdete do zahrádkarskej predajne, prípadne železiarstva s odbornou obsluhou.

greenplanet.wbs.cz/...

Podobná spojka je aj na konci hadice.

111®
hodnocení

0x

v Bau house a Horn bacha v zahrádkářských potřebách mají určitě koncovky již zredukované z 3/4" hadice na 1/2" postrikovač.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]