Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní rukavice

Od: requied® odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

můžete mi někdo doporučit nějaké kvalitní pracovní rukavice.

Hlavně pro jemnou práci v dílně s nářadím, na autě, sem tam nějaká mastnosta...

Do teď používám toto a zatím jsem nic lepšího na ruce neměl. Ročně zdělám tak 3-5párů.

Rád bych ale také zkusil nějaké jiné ověřené a když budou levnější (nebo alespoň ne dražší) tak tím lépe :)

.

Na hrubou práci používám normální levné rukavice.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

já se naučil používat ty slabý gumový co používaj doktoři hlavně když dělám na autě je to paráda už mi nebavilo si vždy po práci hodinu drhnout ruce

hodnocení

jojo, na hodně mastnou práci je beru taky... stejně tak na barvy a silikon

majsterjoe*

Vždyť se musí pořád trhat.

hodnocení

Takže se trhají a proto stojí 2kč :)

Ale nemusí se pak dostávat barva nebo olej z ruky.

Samozřejmě to neni na žádnou velkou/těžkou práci.

hodnocení

0x

Těžko radit, když mám ty samé :). Na hrubou práci mám tyhle, rovněž od ADV a naprostá spokojenost. Rukavice z OBI, co stály 20 Kč za pár, jsem definitivně opustil. Nejsme tak bohatí, abychom mohli kupovat levné věci.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já používám již léta tyto viz odkaz - vydrží dost a cit v nich je (přiměřený).

Ale, já je mám spíše pro zahradu, kutilství nebo při natírání. Zdravím!

grand.cz/...

doplněno 12.04.15 16:41:

Máte pravdu - na horké tyto rukavice nejsou. Poměrně rychle skrz ně pálí a při hodně horkém by se mohly škvařit. Ale, já je mám rád, protože mají kulaté prsty bez tuhých švů a používáním se více přizpůsobí ruce. Jsou spíše na práci se dřevem a okolo domu.

hodnocení

Tyhle latexový rukavice na mě moc dobře nepůsobí, na tu zahradu jsou asi vpohodě, ale nevím jak se tváří na horké.

Když si vezmu že kolikrát si rukavicema držím řezaný nebo svařovaný kousek železa, tak jim moc životnost nedávám.

Na druhou stranu stojí 10x méně než ty co používám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]