Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vari honda

Od: mara21® odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,mám doma vari hondu gxv 160 nějak mě zlobí.Když varina je na rovině,tak jede pěkne,startuje na 1 start,ale jak jedu do kopce,tak chcípne a nejde benzín do karburátoru.Čim to může být?Dík moc za odpověd.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vari
hodnocení

1x

Vyčistit nádrž a vymenit filtr v přívodu benzínu.

hodnocení

Nadrž jsem čistil a filtr vyměnil za noví adusservis.cz/... Furt nic.

hujer123*

Hadičky od nádtže ke karburátoru jsou průchozí, nepřiškrcené? Uzávěr benzínu průchozí? Pokud je vše OK, pak to bude v karburátoru, zkontrolovat jehlový ventil, seřídit podle návodu hladinu v plovákové komoře. Jestli je v plovákové komoře benzínu dost, pak vyčistit trysky.

hodnocení

Tak,už to konečne jede bez problému.Vyčistlil jsem trysky+karburátor a vyměníl jsem těsnění vzduchového filtru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]