Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpad pračky

Od: dasa* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

měla bych otázku, jak vyčistit celý odtok z pračky. Při čištění filtru jsem zjistila, že kolem košíku je spousta blátivé nečistoty a to samé v hadici. Hadici mám s výpustí do vany. Můžete mi poradit, jak bych to mohla vyčitit?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Do zásobníku půl hrnku sody a pustit pračku na krátký prací program (bez prádla!). Dá se také použít ocet, podle velikosti pračky půl až jeden litr a nechat projít vyvářkou. Obojí ověřeno, funguje. *palec*

dasa*
11.04.15 16:14
hodnocení

Děkuji

pepe1*
hodnocení

0x

Odpojte hadici od vpusti do podlahy, nalijte tam 1 L kyseliny chlorovodíkové a větrejte, protože se uvolní chlor. Odpad bude čistý a zbavený zásadité usazeniny. Soda je rovněž sásaditá a nic neuvolní ! Hadici a zbytek na pračce umyjete ručně. Za čas je z prášku v odpadu úplná hrouda a kyselina to vše rozpustí. Někdy je potřeba kyseliny více.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]