Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zahradní ohniště

Od: bomba* odpovědí: 8 změna:

Ahoj lidi dobré vůle,

chtěli bychom si s manželem pořídit po letech přenosné zahradní ohniště, ale nemůžeme se shodnout s výběrem. Poradí nám někdo, kdo má zkušenosti jaké vybrat mezi řádově kvalitními a levnými?

Děkujeme

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

3x

Fotku nemám, manžel si to vyráběl sám, hledala jsem co se tomu nejvíc podobá superdiskont.cz/... , vidím výhodu ve snadném úklidu a když neděláme oheň strčímě to do dílny. Někdy použijeme na opékání špekáčků malý, starý zagradní gryl gril.cz/.... Koukla jsem co je k mání a toto mě zaujalo gril.cz/....

bomba*
hodnocení

Díky moc !

sunset*
hodnocení

0x

Starý plechový lavor s uchama najdete na nejbližším smeťáku zdarma :)

doplněno 09.04.15 19:59:

Tak to jste měla napsat, že chcete designovou parádu, aby Máňa odvedle záviděla, až ji pozvete opíct buřta a urazit pivko;)

U nás se po akci hodí do šopky a díky malé frekvenci používání je nesmysl kupovat cokoli lepšího, ale to musíte samozřejmě posoudit vy.

bomba*
hodnocení

Ano, výborná okrasa zahrady, děkuju*stop*

hodnocení

0x

Proč přenosný? Víte to jistě, že chcete pokaždé vytahovat židličky? Že by nebylo pohodlnější pár špalků, klád a trvbalé ohniště?

bomba*
hodnocení

Vím to naprosto přesně, je skvělí, když si můžete pousunout ohniště tam, kde nesvítí právě sluníčko

doplněno 09.04.15 16:54:

navíc, proč si ničit trávník

buss
hodnocení

0x

Já dělám oheň, kde se mi zrovna zachce, kde je kupka dřeva, nebudu to někam tahat, když tak až popel na záhon ...

frame*
hodnocení

0x

Máme něco podobného jako v posledním odkazu - nemá to chybu - mohu jen doporučit.

Vyvaroval bych se těm ohništím typu "koš". Podle mě je z toho hrozného nepořádku a není to nijak praktické.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]