Nejste přihlášen/a.
Prosím, jaké jsou nejvyšší obytné domy v ČR (kde bydlí lidi, ne kancelářské budovy). Sám jsem viděl nejvyšší budovy 12-ti patrové věžáky na sídlištích, jsou i vyšší?
Nejvyšší panelák: 81 m, 23 pater (Hotel Kupa, Praha-Háje) Zdroj: maxim.cz/...
Nejvyšší obytný dům je v Praze 13. Po dvouleté stavbě byl v úterý 28. června slavnostně otevřen nejvyšší pražský obytný dům, který v Nových Butovicích postavila společnost Metrostav. Dům Sluneční náměstí má 21 nadzemních podlaží, je vysoký přes 84 metrů a je v něm 177 bytů. Zdroj: praha13.cz/...
Dík "poraďte"mi neměkne mozek (doufám), otázky které mě nezajímají se pro mě stávají zajímavé a pak hodinu čtu na internetu, bydlím sice v Brně ale že tu máme AZ Tower s prvenstvím v ČR jsem netušila.
No jde o to, jak to berete.
Brněnský AZ Tower je sice z větší části kancelářská budova, ale jsou v něm i apartmány a ve dvou nejvyšších podlažích mezonetové byty..
111m...
doplněno 09.04.15 12:23:P.S.: tak ty apartmány jsou od 23 do 30 patra...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.