Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podlahová krytina

Od: vlasta* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

potřebovala bych poradit,jakou podlahu zvolit do chaty... Základová deska ,rám, polystyren a na tom OSB desky-nátěr bezbarvý lak.Zamýšlela jsem na to dát PVC nebo koberec,ovšem v místnosti je střídavá teplota,v zimě se topí jen občas.(Mám obavy z plísní).

Děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nejsem zase takový odborník přes podlahu, ale plíseň jsem vždy viděl jen na stěnách (když už se v místnosti tvořila). Myslím, že ani linem a ani kobercem nic zkazit nemůžete. Fakt je, že ten koberec by mohl vlhnout a později i plesnivět, ale lino by nemělo. Tak, snad pro lepší pocit to lino. Zdravím!

gabriella*
hodnocení

0x
Výborné vlastnosti má thermofix. Je to něco na způsob lina, ale s velkou odolností. Jen je cenově náročnější, proto si musíte zvolit, zda takto investovat do chaty..

hodnocení

0x

Dobry den, ta osb s lakem Vam nevyhovuje? Na chatu mi to prijde idealni a nicim by jsem to nezakryval. Nebo jen treba mensi koberec pod nohy tam, kde se sedi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]