Záásadně ne něco drobného a varuji před štěrkem, pískem, škvárou apod. Voda to odnese, vymyje a bude z toho guláš. Já mám jíl a auto se přes to bořilo, nevysychylo to. Buď vykopat rýhu a šutry, zakopat cihly, raději ne na plocho, zabránit stékání vody. Rýhy a pustit to k tyčkovému plotu. Furt doplňovat kamenivo. Já valím do země tvrdé dřevo, kolíky, šutry z řeky...
Takže lehká obdoba štětované cesty, která je známá desítky, možná i stovky let.Ano to by podle mne bylo ideální, ale určitě pracnější a dražší než suť.Ovšem také s delší životností, hezčí na pohled a hodící se k té roubence.
Nejlevněji, nejrychleji - někdo v okolí vám přiveze suť ze stavby a ještě poděkuje, že nemusí platit za likvidaci... Náklaďák nebo bagr to přiveze, párkrát se projede... drť to vyrovná a zajistí proti blátu
Přesně tak. Nejlevnější řešení je stavební suť. Ještě lepší jsou betonové tašky. Ty příčné kanálky podle prvního rádce bych samozřejmě taky doporučoval.
Řešení by se dalo najít vícero, ale nejprve je třeba znát odpovědi na základní otázky.
Kdo je vlastníkem nemovitosti, zda je zde skutečně úředně vedena cesta, nejedná-li se o chráněné nebo jinak omezené území a také co na to stavební úřad?
Ahoj. Ten štěrk 0- něco by byl dobrej, ale nejlepší by byl tzv. utahovák. Je to taky drobný a dokáže se to zajímavě spojit a chvíli i vydržet na cestě. V zimě trošku opatrně s traktorovou škrabkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.