Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mixér HOMEFRIEND

Od: babajaga® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

určitě se vám taky stalo, že jste něco dostali, někam to uložili a zapomněli na to. Mně ano. Našla jsem v úložném prostoru pod postelí nějaký ruční mixér, který by se mi teď do kuchyně hodil. Není k němu žádný návod, nu což, to hospodyňka vyřeší. Je to takový tyčový mixér a nádoba na sekání.

Značka HOMEFRIEND HB20D31A. Chtěla jsem si o něm něco přečíst. Třeba ohledně případných opraven, náhradních dílů, něco o výrobci. Nikde jsem o tomto typu nic nenašla. Strejda Gúgl mlčí jak zařezaný a na heuréce, kde vědí také úplně o všem, je ticho a prázdný monitor. Výrobce na krabici není, jen: Uvoznik, OFO Zagreb, Hrvatska.

Znáte tento výrobek, používáte ho? Jak Vám slouží? Dárkyně je proslavená účastí na každé předváděčce v okolí, asi odtud pramení původ daru. Což mi nevadí, jen by mě zajímalo si o výrobku něco načíst. Ale internet zarytě mlčí.

Co to tedy doma vlastně mám? Děkuji za pomoc. Jaga.

Mixér HOMEFRIEND

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

2x
Ahoj, mam totez, tycovy mixer Bosch. Ma to tycovy mixer, nastavec s metlou, mala sekaci nadoba, vysoka nadoba na slehani, drzak na zed. Nejcasteji odchazi unasec mezi motorem a nastavcem. Je plastovy a ozvejka se. U neznackovych bych se nahradni ani nepokousel hledat. I kdyz mohou byt totozne se znackovymi, ale to by se muselo vyzkouset.Tentyz znackovy vyrobek se totiz prodava i mnóhem levneji pod mnoha znackami, treba obchodnich retezcu.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, myslím, že doma máte bezejmenný asijský výrobek, který dostal své jméno cestou z Asie (přes Chorvatsko) až k nám. Stejný výrobek může mít i jiné jméno (podle toho, kdo si ho v Asii objedná nebo si tam jméno dopíše později). Vyzkoušejte, uvidíte, zázrak a velkou kvalitu nečekejte. Zdravím!

hodnocení

0x

Moja mamka takýto mixer kúpila pred asi mesiacom v Lídlu. Prehadzujú sa len nástavce alebo sa dá sekáčik do misky,aj teleshopingoch sa občas tento mixér odjaví.

lidus*
hodnocení

0x

Jaguš dělám s ním téměř denně¨, nůž mi manžel úředně odebral a tak v něm sekám na drobno cibuli, papriku, řapíkatý celer, buráky na burákové máslo, vlašské ořechy do štrůdlu, kandované ovoce do chlebíčku (když to nechám běžet krátce je to na hrubo, když déle je z ořechů kaše). Značku mám Hiundai ale myslím, že to funguje všechno stejně.

hodnocení

Děkuji za vaše postřehy. Vím, že to asi žádná kvalita nebude, ale "darovanému koni na zuby nekoukej". Budu ho používat co to půjde, uvidíme.

Spíš mě zaujala ta značka a název, chtěla jsem si přečíst nějaké recenze dalších spotřebitelů. Ale nic jsem k tomu nenašla.

Je jasné, že všechny fungují na stejném principu, jen názvy se mění. Tenhle mamka dotáhla z předváděčky, dostávali to tam jako dárky, takže kvalita asi nebude nejlepší.

Ale kdysi jsem měla z předváděčky šlehač a pracoval dobře asi 4 roky. Pak shořel. Tak uvidíme. Ještě jednou dík. Jaga.

hedus

Dobrý den mám stejnou značku robota už několik let ,koupila jsem ho za 550 kč nový z aukra ,tak jsem si taky říkala zatím ,ale mám jej asi 5 let motor má jaako značkové mixéry 750 w a uděká mi tu samou práci jako značkové roboty .jsem s ním spokojená

tomibender*
hodnocení

0x
Dobrý den, myslím, ale nejsem si jisty, že je to stara privátní značka Tesca, nebo Kauflandu. Je to vlastně NoName z Číny, ale mám skoro ten samy, už prodavany pod názvem tesco. V tom sekačku doporučuji jen mlit suché věci nebo max bilinky. Jednou jsem v tom zkousel mlit maso a zalezlo to kdoví kam do převodu, začalo to hnit a smrad neskutecny. Takže už používám jen jako klasický mixér, hlavně na koktejly, zvládá i horké polívky v hrnci, třetím rokem furt jede, jen už začíná být trochu vyčvachtany.

nikolajangelov
hodnocení

0x

Dobrý den, ja mám stejny ale rozbil se mi přévod ve víčko. Pokůd ten Vaš je funkčný a máte zájem ho prodat, ja bich ho koupil. Moje tel.čislo je:608670544 Angelov

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]