Nejste přihlášen/a.
Dobre ranu, budu si svepomoci delat posuvnou nesenou vjezdovou branu a potreboval bych doporucit pohon pripadne i zbyle komponenty, zejmena tedy voziky. Prujezd bude cca 3,8m a ram bude z jeklu 6x4cm, vypln drevene planky. Takze hmotnost asi urcite do 500kg.
Jake vlastnosti by mely splnovat voziky, aby neco vydrzely a jakou znacku pohonu byste doporucili? Cenove bych rad vesel max. do 12tis. za vse komplet. Vim, ze to neni moc, ale hledam kompromis cena/kvalita. Zatim jsem nasel pohon zn. Rogers konkretne H30/645, co mu rikate?
Dobrý den,
Osobně doporučuji tuto sadu: azpohony.cz/...
Bránu s tímtopohonem provozuji již 2 roky a jem pokojen.
Já mám posuv Faac 5 let a také bez problému. Kupoval jsem to, když měl prodejce akci, a bylo to kompletní set, jen bylo nutno dodělat vlastní rám brány. Stálo mě to 14 tis a je to do 750 kg. Myslím, že dneska už se to doufám nedělá, ale vyhni se mechanickým koncovým přepínačům, když namrzne na hřebenu sníh, zlobí to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.