Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chystáme se na stavbu garáže a přemýšlím, jestli má smysl jí zateplit, když vylitá deska garáže je už teď na úrovni okolního terénu, takže zateplení se mi do podlahy už nevejde. Zateplit mohu sokl, stěny a střechu. Bez roštu dám mezi krokve 14cm vaty.
Stavět budu ze zdiva šíře 25cm. Snad se mi ho podaří poshánět ze zbytků ze staveb, nebo podobně.
doplněno 03.04.15 13:19:Garaz zatím temperována nebude, ale rádi by jsme tam uložíly treba brambory, tak by nemela promrzat.
2x
garáž bude temperována? Na jakou teplotu?
doplněno 09.04.15 13:56:
Nevšiml jsem si doplnění.
Pokud tam nebude zdroj tepla, tak musí stěna promrznout, i když tam bude silná izolace. Kde by se vzalo teplo?
Izolace přeci odděluje teplo od zimy. Šíře 25 cm z cihel bych zateplil 5-10 cm, 25 cm z porobetonu bych neteplil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.