Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chystáme se na stavbu garáže a přemýšlím, jestli má smysl jí zateplit, když vylitá deska garáže je už teď na úrovni okolního terénu, takže zateplení se mi do podlahy už nevejde. Zateplit mohu sokl, stěny a střechu. Bez roštu dám mezi krokve 14cm vaty.
Stavět budu ze zdiva šíře 25cm. Snad se mi ho podaří poshánět ze zbytků ze staveb, nebo podobně.
doplněno 03.04.15 13:19:Garaz zatím temperována nebude, ale rádi by jsme tam uložíly treba brambory, tak by nemela promrzat.
garáž bude temperována? Na jakou teplotu?
Nevšiml jsem si doplnění.
Pokud tam nebude zdroj tepla, tak musí stěna promrznout, i když tam bude silná izolace. Kde by se vzalo teplo?
Izolace přeci odděluje teplo od zimy. Šíře 25 cm z cihel bych zateplil 5-10 cm, 25 cm z porobetonu bych neteplil...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.