Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bytový designer

Od: smajlos* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

chtěla bych poprosit, zda máte někdo zkušenosti s návrhy interiéru od bytových designerů. Zda má smysl jejich služby využívat. Zvažujeme, že bychom poptali bytového designera k vhodnému rozvržení prostoru v bytě. V jakém rozpětí se pohybuje práce cenových designerů a byla bych i ráda za doporučení designera (Praha, Střední Čechy).

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

esme*
hodnocení

1x

Smysl to má, tuhle práci jsem dělala posledních 7 let a asi tak stokrát jsem slyšela "Jééé, tak tohle by nás nikdy nenapadlo". A naopak někdy zákazníci přišli s nápady, kterých by v reálu pak zcela jistě litovali, a byli rádi že jsem jim je rozmluvila. Obvykle jsem dělala nejdřív nahrubo několik variant jak by šel prostor pojmout, a pak se nejlépe vyhovující návrh propiloval do detailu. V podstatě to lze i po internetu, pokud zvládnete prostor sami aspoň zhruba proměřit.

Ceny se pohybují podle toho jak náročný máte projekt; zkuste pár designérů poptat, poslat nějaký plánek + foto současného stavu, aby vám mohli sdělit aspoň orientačně cenu. Může být od 500,- klidně po 50.000,-, záleží co budete potřebovat, zda jen hrubý nástin, nebo realizaci na klíč.

Ono je to taky kus od kusu, dobrý designer vám nebude nutit nic podle módy a svých preferencí, ale bude dlouho zkoumat co přesně potřebujete vzhledem k svému životnímu stylu.

smajlos*

A mohu se zeptat, zda tuto práci ještě tedy děláte, popř. zda byste vy sama neměla zájem o tuto zakázku?

esme*

Momentálně mám profesní pauzu, jelikož se stěhuji do jiného kraje; "makat" budu zas až tak na podzim. *smich*

Nicméně, dala jsem vám kontakt do vnitřní pošty, pokud byste nikoho jiného nesehnali a stačily by vám konzultace přes telefon a net, mohu se pokusit pomoci.

hodnocení

0x

Podle mě to smysl má, přecejenom interiér si nerekonstruujete každý rok, a dobrý bytový architekt vám nejen poradí, ale také vám pomůže vyvarovat se chyb, které by vás pak mohly mrzet. Kontakt, který doporučuju, je sice z Moravy, ale pokud vím, tak si ji zvou docela často i do Prahy.
fengshui.kvalitne.cz/...

audinos*
hodnocení

0x

Moc doporučuji! Po 10 letech v bytě jsme si takové designéry pozvali. Probrali jsme vše, nápady velmi cenné... Výborné! Práce je tak 10 % z ceny rekonstrukce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]