Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trvanlivost/použitelnost Felxib.lepidla

Od: jana222® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.Potřebuji opravit ,zalátovat,vyrovnat menší kousek vydrolené podlahy ve sklepě.Mám tady 3/4 pytle flex.lepidla ale docela uždlouho 4-5 let? Nechci kupovat kvůli kousíčku nový pytel.Neví někdo nebo nemá zkušenost zda mohu použít to staré flexi lepidlo? Mohu na kousku vyzkoušet , jak případně poznám že se lepidlo už "nechová" jak má..Nebo mohu na můj učel normálně použít

děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jester*
hodnocení

1x

To lepidlo už nebude stát za nic,přesít přes jemny sito a hrudky vyhodit (jsou už strávený) podklad pořádně zamest a vysát a namočit vodou.Jěště lepší by bylo dat do lepidla trochu penetrace jakékoli.Lepidlo natáhnout na beton rači řidčí,bude dýl schnout ale je větší pravděpodobnost že bude držet.přeju hodně úspěchu.

Přesně tak, hlavně ty hrudky vyhodit a nesnažit se je rozbít a prosít je.

hodnocení

Díky.Udělám to tak.Penetraci tu mám.Takže změna proti klasickému postupu je povrch napentrovat a před natažením beton namočit ! + přidat penetraci do lepidla.

PS.Trochu ted váhám zda radši nekoupit lepidlo nové (ale on by mu tu zase 3/4 pytle zůstalo to je pořád dokola).Abych se s tím nedělal a pak se mi to nedrolilo nebo nedrželo.Máte tedy zkušenosti že tahle varinata na můj učel je funkční?

pfpetr*
Pokud něco penetruju je zbytecne to pak jeste namacet. Lepidlo musí mít podklad suchý jinak neprilne. Zbavte se těch hrudek vyspravte největší díry a prelejte nivelackou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]