Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Olej na kalhotech!

Od: karelpan odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

dnes jsem šel po chodníku kolem kaluže plné oleje z nějakého auta a kolem jel kamión, který mě ohodil. Bohužel mám na džínech několik malých teček (cca 2milimetry v průměru) a nehci kalhoty vyhodit. Dá se to z toho prosím Vás nějak dostat? Nějaké babské rady bych potřeboval...

Hned jsem to asi za čtvrt hodiny naložil do pračky s tekutým Perwolem, ale bohužel to tam stále je. Ale už to není černé, je to světlejší.

Děkuju všem za rady!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

5x

Při praní mastných monterek přidáváme k prášku Jar.Zkus Jar,buď vyprat celé nebo jen očisti fleky.

Mastné fleky od oleje zakápnu Jarem a pak teprve dávám do pračky. Vždycky to pomohlo.

raplik*

Ano, stačí jarem potřit skvrny a dát do pračky normálně oprat :)

beruska2
hodnocení

2x

Perwol na skvrny není účinný, lepší je potřít takovou skvrnu tekutým arielem na skvrny, nechat, působit a pak vyprat v pračce. Raděj né ručně, je to silné a žere to ruky :)

hodnocení

0x

kup si v autodílech čistič na brzdy ve spreji ten si stim poradí

bcs
hodnocení

0x

Kalhoty se obvykle perou v pracím prášku, nikoliv v tekutém Perwollu.

karelpan
hodnocení

Tak všem děkuju za rady, zakápnul jsem to JARem, nechal chvíli působit a teď dal do pračky. Tak uvidíme. Budu informovat ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]