Nejste přihlášen/a.
Zdravím prosím o radu.. Máte někdo zkušenost s matracema od matrace tropico? právě hledáme nové matrace a tady ta stránka se mi celkem líbila tak jenom sbírám info. už jsem se dopracovala k tomu, že i vezmeme z líné pěny, ale ještěp právě nevím kde
díky moc..
sestavtesimatraci.cz/... tam jsem si vybral já. Po několika dnech hledání informací na webu jsemz toho byl docela tumpachový ...hromada značek a hromada výrobců. A nic z toho k osahání a poležení...tak jsem vsadil všechno na jednu kartu a napsal jim, co mně doporučí. Napsal jsem váhu, věk, jak spím a co mě bolí ...navrhli, vyrobili, dodali a spím spokojeně už skoro rok...
Vzal jsem matraci tvrdší a nestěžuje si ani partnerka.
Ahoj, matrace od Tropica mi bylo řečeno, že je to takový střed, takže kvalita za rozumnou cenu. Kamarádka si pořizovala nedávno matraci Forest, která je právě od nich a je moc spokojená. Prý i s paměťovou pěnou se do ní nezabořuje tolik, jak se traduje, protože je dostatečně pevný základ matrace. Mrkněte na prodejnu www.spisladce.cz. Tam je nabízejí a mají i doručení zdarma.
Výběr není o názvu značky ale o kvalitě a původu materiálu, který do konkrétní matrace za konkrétní (přiměřenou nebo nepřiměřenou) cenu firma dává.
Pak přijde na řadu typ a tvrdost materiálu a až naposled výběr firmy, která to za rozumnou cenu splní. Nikoliv naopak.
Zkušený prodavač schopný poradit při výběru a zhodnotit vaše svalové napětí i stav páteře je taktéž pro správný výběr matrace nepostradatelný.
Obecná představa, že nejlepší matraci vám nabídne mediálně nejznámější firma (protože když nejvíc prodává, tak přece musí nabízet nejlepší matrace) je bohužel naprosto zcestný.
Vyčerpávající 30 stránkový manuál výběru matrace si můžete stáhnout na chytre-rekonstrukce.cz/...
Je to nejlepší obrana proti manipulaci od některých nesolidních prodejců matrací.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.