Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blokovaci zarizeni a blokovaci vidlice

Od: albin1978* odpovědí: 12 změna:
dobry den.chtel bych se zeptat,koupil jsem prutokovy ohrivac a zezadu je nejake blokovaci zarizeni.ma se toto blokovaci zarizeni pri montazi prutokace sundavat?diky.Tomas

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kimbert*
hodnocení

2x

No když jste v otázce neuvedl žádné parametry průtokového ohřívače tak Vám těžko někdo poradí...

albin1978*
hodnocení

no jedna se o prutokovy ohrivac Kleinspeicher 5litru.horni montaz.jmenovity objem 5,3l.jde mi o to,ze kdyz se zastavi prutok vody,tak se ohrivac mirne smrsti.

hodnocení

2x

Našel jsem si návod, ale o žádném blokovacím zařízení není zmíňka.

google.cz/...

Chtělo by to lépe popsat nebo dát fotku.

doplněno 23.03.15 23:01:

Možná jssem na to přišel. Celý ohřívač je připevněn za zadní část ke stěně. Je však rozebíratelný a páska na fotce by měla obepínat vlastní nádobu tak, že když odmontuji přední kryyt, tak mi vlastní nádoba nevypadne. Z obrázku se mi zdá, že není nijak přišroubovaná k zadní stěně a při čištění by držela jen na vodovodních trubkách. Takže se jedná o upevnění ohřívací nádoby k zadní stěně. Aspoň se mi to tak jeví.

albin1978*

vzadu je jakysi prouzek a vede do prutokace.

macek7411*

Toto ale není průtokový ohřívač, jedná se o zásobníkový ohřívač.

albin1978*

me jde spis o to,proc kdyz se vypne kohoutek,se smrskne.

albin1978*
hodnocení

prikladam foto.10tka je blokovaci zarizeni a 11cka blokovaci vidlice.
Blokovaci zarizeni a blokovaci vidlice
Blokovaci zarizeni a blokovaci vidlice #2
albin1978*

taky me to napadlo.ale tak proc se vybouluje a smrstuje?muze to bejt tlakem?na vodarne mam nastavenej tlak kolem 3baru.

hujer123*
hodnocení

0x

Dej nám sem fotku, celkový pohled a detail. Z toho obrázku není nic poznat, pokud to nemůžeme porovnat se skutečností.

doplněno 24.03.15 07:34:

Tu pásku odstraňte. Myslím, že brání tepelné dilataci a tím způsobuje popsané deformace.

albin1978*
hodnocení

snad to pomuze.jde o ten prouzek vzadu.
Blokovaci zarizeni a blokovaci vidlice #3
Blokovaci zarizeni a blokovaci vidlice #4
albin1978*

a jeste navic se vzadu zacal vyboulovat.takze z boku se smrstuje a vzadu vybouluje.

albin1978*
hodnocení

tak jsem ji odstranil a deformace mirne zmenseny.uvidime.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]