Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou soklovou omítku (Marmolit)?

Od: george* odpovědí: 2 změna:

Výrobců je tolik, že nevím, jestli je mezi nima rozdíl. Stavař mi přinesl vzorník BAUMIT (2mm), tak nevím, jestli je to OK. Slyšel jsem něco o Slovinských soklových omítkách - jsou prý barevně stálejší - vyznáte se v tom někdo? Kolik tak stojí natažení i s penetrací za m3? Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

honzmalatny*
hodnocení

0x

Slovinskou máme na domě. cenu za kubík Vám asi nikdo neřekne,spíše za metr čtvereční.Odkud prosím jste?

klaban*
hodnocení

0x

Já se nedávno taky rozhodoval co dát na sokl. Marmolit je ale dost drahej, tak jsem tam dal silikonovou fasádní omítku (šedou) a naprostá spokojenost. Sice mě tady rádcové od toho odrazovali, ale výsledek je skvělý. Pokud se to náhodou ušpiní od deště (nemám ještě kačírek kolem dokola), tak vezmu hadici a opláchnu bez problémů. Cena byla poloviční, dělal jsem si vše sám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma marmolit

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]