Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Míchání malého množství betonu

Od: lanovak® odpovědí: 3 změna:

Poraďte. Potřebují dělat vzorky dlažby z barevného betonu. Na vrchní barevnou vrstvu pořebuji míchat malé množství , cca 2l barevného betonu s velmi nalým množstvím vody. Vyzkoušel jsem řadu způsobů (míchadlo, PE pytel a pod.) Vše nic moc. Má nědo nějaký nápad jak takové malé množství míchat? Ideál by byla asi malá ruční pračka prádla na kliku. Prodal by jste ji někdo?Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

patronka*
hodnocení

2x

Malé množství betonu jsem míchala v oválném kbelíku od Primalexu menší nerezovou zednickou lžící. Nejdřív nasucho promíchat a pak pomaličku vmíchat vodu. Jde to i přehazoval na kousku lina, když není míchačka, taky se beton jen přehazuje lopatou :)

doplněno 22.03.15 13:40:

Ještě jsem si vzpomněla - sanační omítku je nutno "našlehat", míchadlo na vrtačku jsem neměla a do železářství daleko, tak jsem použila kuchyňský šlehač. Sice to byl takový levný rezervní, ale stejně se mu nic nestalo :)

instalater*
hodnocení

2x

Léta se pohybuji po stavbách a malé množství se vždy bez problému míchalo míchadlem daným na vrtačku . Vám nevyhovuje . Myslím si , že většina rádců vám právě bude toto míchadlo doporučovat. Možná kdyby jste napsal z jakého důvodu nevyhovuje , tak by se dala vymyslet adekvátní náhrada. Přeji pěknou neděli.

hodnocení

0x

a co takovej ten bazmek (nástavec) z baumarketu na vrtačku (ne aku) s volitelnými otáčkami - pomalu ale jistě míchat v kyblíku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]