Nejste přihlášen/a.
Poraďte. Potřebují dělat vzorky dlažby z barevného betonu. Na vrchní barevnou vrstvu pořebuji míchat malé množství , cca 2l barevného betonu s velmi nalým množstvím vody. Vyzkoušel jsem řadu způsobů (míchadlo, PE pytel a pod.) Vše nic moc. Má nědo nějaký nápad jak takové malé množství míchat? Ideál by byla asi malá ruční pračka prádla na kliku. Prodal by jste ji někdo?Děkuji
Malé množství betonu jsem míchala v oválném kbelíku od Primalexu menší nerezovou zednickou lžící. Nejdřív nasucho promíchat a pak pomaličku vmíchat vodu. Jde to i přehazoval na kousku lina, když není míchačka, taky se beton jen přehazuje lopatou
Ještě jsem si vzpomněla - sanační omítku je nutno "našlehat", míchadlo na vrtačku jsem neměla a do železářství daleko, tak jsem použila kuchyňský šlehač. Sice to byl takový levný rezervní, ale stejně se mu nic nestalo
Léta se pohybuji po stavbách a malé množství se vždy bez problému míchalo míchadlem daným na vrtačku . Vám nevyhovuje . Myslím si , že většina rádců vám právě bude toto míchadlo doporučovat. Možná kdyby jste napsal z jakého důvodu nevyhovuje , tak by se dala vymyslet adekvátní náhrada. Přeji pěknou neděli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.