Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte, mám na baráku zateplenou fdasádu a finální vrstvu mám pryskyřičnou omítku probarvenou DYRUPLAST, točenou, zrno 1,5 mm. Po 10-ti létech jsme nechali fasádu umýt a přetřít silikonovou barvou. Firma fasádu umyla, pak napenetrovala a pak 2 nátěry silikonovou barvou. Po cc 6-ti měsících barva začala praskat a loupat se. loupe se celý nový nátěr i s penetrací, až na původní starou točenou omítku. Prosím co je špatně? Co teď s tím a čeho se vyvarovat, aby se to znova nestalo? Prosím poraďte.
já si myslím,že ta pryskyřič.omítka nevsákne barvu...barva zustane na povrchu a pak se logicky oloupe...těžko říct kde udělali soudruzi chybu...co zkusit speciální barvu na pryskyřičné fasády gwmarketing.eu/... a poté ještě pemáznout celé dílko pryskyřičným ochranným nátěrem..
aha já si to špatně přečetl.tak pak zkusit jedině akrylátový nátěr když silikonový nevydržel, weber-terranova.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.