Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lino pvc

Od: lukasg* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den chtěl bych poradit s pvc.Chtěl bych dát do domu PVC krytinu přemýšlím o podlahách od gerfloor a to o krytině Texline nebo Solidtex.Nemáte někdo zkušenost s těmito podlahami?Zajímalo by mně jestli se tyto podlahy lepí.Podlahu mám vylitou nivelačkou.Děkuji za odpovědi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

máme doma fatrafloor.cz/... - bylo to vychvalováno do nebes... Lepí se na chemopren.

Dražší než marmoleum, ale prý to oproti němu nebude možné poškrábat. Než mi namontovali kuchyň, několik škrábanců se objevilo - dosti zřetelných. Pak přišly děti a stačilo pár hraček, posunutí židle,...

Ty pláty nemají takový problém s roztahováním a stahováním jako u velkého kusu linolea - ale také to je vidět... no a po 6ti letech se pár kousků jen tak odlepilo.

doplněno 19.03.15 07:24:

ne - více než cena za lino mne překvapila cena na faktuře doporučeného živnostníka. Práce cca 4 hodiny a čistě za práci 4000,- - velmi odborná činnost... To jsem byl mladší a ještě hloupější, než dnes...

kono

Thermofix na chemopren?

To sis lepil sám?

Mame doma to same. Bohuzel take poskrabano, ale to se dalo cekat, vetsinou deti neco soupnou po podlaze kde je kaminek, nebo neco ostreho. Zena takto prejela kus podlahy stolkem, pod kterym byl strep. Mame to cca 3 rok a nestezuji si. Nalepil jsem to i za linku na zed jako ochranu proti znecisteni. Nektere dily se take odlepily, ale byly pod nohou postele, se kterou se obcas soupne. Na chemopren jsem lepil jen opravy, jinak je na to nejake jine lepidlo. Mame pod tim podlahovku a celkove jsme spokojeni. neni to studene.

Ta kolekce drevo ma jeste 3D kresbu dreva, tak se to malinko hure cisti, ale diky tomu to zase tolik neklouze.

kono

Stačí si přečíst cenovou nabídku. Cena za pokládku je za m2 ne za hodinu. Kdyby pokládal za hodinovou mzdu, určitě ne za 50Kč/hod.Také chce vydělat za měsíc min. to co Ty (+ jeho další náklady). Mrkni se na web, doporučená cena od cechu podlahářů za pokládku vinylu se doporučuje cca 180Kč/m2 + DPH – dle plochy a lokality.

kono
hodnocení

0x

Párkrát jsem Gelflor pokládal (Home Confort; Texline HQR) a vždy jsem ho lepil, tzv. fixačním lepidlem Uzin.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]