Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ví někdo jestli mohu postavit ledničku na tříšuplíkový mrazák? Každá má výšku 80 cm, mrazák bez masa má váku 39 kg a lednička bez ničeho něco přes 30 kg.Děkuji za odpovědi
No já bych se přiklonila k názoru Miramira. Sice to tak funguje u praček a sušiček, ale ty jsou k tomu zkonstruované. Napřed bych se zeptala. Ačkoliv ani v tom případě není v dnešní době jisté, že dostanu správnou odpověď. I lednička se přece zahřívá a postavit ji na mrazák...
Děkuji za názory, ptala jsem se i v obchodu, taky mě to nedoporučovali, nakonec jsem psala přímo výrobci, taky nedoporučoval, nad mražákem by měla být mezera alespoň 10 cm.Takže nakonec jsem ji postavila vedle ledničky.Sice zabrali více místa, ale je to ve špajzce, tak se to dá.
Mezera je důležitá za mrazákem, takže osobně bych se takového nápadu nebál. A co se může maximálně stát? Nebude to správně chladit, ale na to by se přišlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.