Nejste přihlášen/a.
Dobrej, koupil jsem světlo s pohybovým čidlem a přidělal k domu. Ovšem jsem si neuvědomil, že světlo díky pevné konzoli půjde štelovat jen nahoru dolů a já potřebuji natočení do stran. Při koupi jsem si toto neuvědomil. Prosím nevíte, kde (odkaz) by se dala sehnat nějaká otočná konzola, která by se dala nastavovat i do stran? Díky
Tak ono v nižší cenové relaci se moc svetla s pohybovým čidlem a možností natáčení do všech stran neprodává, takže ani myslet dopředu nemusel. Jen hledá způsob jak to namontovat.
Já koupil na aukru 2OW a 2x 10W led reflektory a cena za vše kolem tisícovky. Když jsem koukal např. na steinel tak za tu 2OW chtěli cca 5 tisíc, no to bych do toho nedal ani kdyby to bylo ze zlata. Tyhle z aukra svítej jak vzteklý.
Ještě se podívej do papírů jaký je úhel snímání pro sepnutí, přeba ti to vyjde bez úprav.
Jinak mě napadá koupit příhodné samostatné čidlo a to napojit místo původního než něco vymýšlet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.