Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Srřešní krytina vs izolace

Od: shaleman* odpovědí: 4 změna:
zdravím, je rozdíl v tloušce izolace při jiné krytině, například když místo pálené tašky dám šindel? Musím tomu přizpůsobit vrstvu izolace? případně o kolik? Mmt jakou krytinu by jste mi poradili na dřevostavbu ze zkušenosti? vím, že mi to řekne projektant, ale zajímal by mě názor nezaintersovaných :) díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud mluvíte o tepelné izolaci, tak ta nemá s krytinou nic společného..tedy tloušťka TI..

shaleman*
hodnocení

děkuji přesně to mě zajímalo :)
paw*
Asi tak nejjak. Jinak na drevostavbu si dejte co je vam blizsi a co splni pozadavky. Treba sklonu strechy, vetrnosti v oblasti, pamatkari apod. No a hlavne se strecha musi libit manzelce :)
shaleman*
Samozřejmě celá stavba bude probíhat pod dohledem manželky. Hlavně pozor na ty růže! :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]