Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, má někdo zkušenosti s fa www.cctrade.cz? Týká se to síť proti holubům na balkon a rekonstrukce koupelny. Jde mi o kvalitu práce, jednání a v neposlední řadě i o cenu. Díky za info.
Dobrý den,
S touto firmou nemám žádné zkušenosti, ale můžu Vám dát tip na firmu K9, Štítného 32, Praha 3.
Minulý rok nám montovali síť proti holubům na balkón a na podzim se dcera přestěhovala zpátky do Prahy a jelikož si sebou přivedla i dvě kočky, tak jsme ještě museli vyměnit síť za pevnější, aby nám kočičky nevyskákaly z balkónu. A v obou případech spokojenost.
Ještě zasílám cenovou představu:
Dobrý den pane ...
děkujeme za zaslání rozměrů.
Cena sítě proti holubům v provedení : lankový rám z pozink. oceli +uzlíková síť ... Cena 3 600,- +15% pokud se jedná o bytový objekt. Bezuzlíková síť příplatek 10%, varianta nerezové kotvení a lankový rám z nerezové oceli - příplatek + 20%. Barva béžovo-písková. Termín montáže do 7 dnů. Doba montáže cca 2 hodiny.
S pozdravem Alena Vrbová –K9 608877777
Sent: Tuesday, March 18, 2014 10:53 AM
To: centrala@k9.cz
Subject: zasíťování balkonu proti holubům
Dobrý den, po našem předchozím telefonickém hovoru zasílám přesné rozměry balkonu:
výška 266 cm, šířka 336 cm, hloubka 84 cm
Děkuji, s pozdravem ...
doplněno 17.03.15 00:28:Ještě doplňuji další, vlastně první zkušenost z montáže sítě proti holubům (když teda pominu můj první pokus nalepit na balkón ocelové trny, kterému se holubi vysmáli a zima dílo zkázy dokončila). Přijel maník v roztrhanym triku s tak malým kufříkem na nářadí, že to už jsem čul nějaký problém. Jak viděl balkón tak začal někam volat, prostě si zjevně nevěděl rady. Tak jsem ho vyhodil a oželel částku za dopravu. Jméno firmy si už nepamatuju a asi bych ho ani neřekl. Ale před takovými montážníky varuji. Myslím, že to byla právě dost velká firma, ale na tyto služby si určitě najímá externí, nezaučené týpky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.