Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to dobrá firma?

Od: astik odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, má někdo zkušenosti s fa www.cctrade.cz? Týká se to síť proti holubům na balkon a rekonstrukce koupelny. Jde mi o kvalitu práce, jednání a v neposlední řadě i o cenu. Díky za info. :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mp*
hodnocení

0x

Dobrý den,

S touto firmou nemám žádné zkušenosti, ale můžu Vám dát tip na firmu K9, Štítného 32, Praha 3.

Minulý rok nám montovali síť proti holubům na balkón a na podzim se dcera přestěhovala zpátky do Prahy a jelikož si sebou přivedla i dvě kočky, tak jsme ještě museli vyměnit síť za pevnější, aby nám kočičky nevyskákaly z balkónu. A v obou případech spokojenost.

Ještě zasílám cenovou představu:

Dobrý den pane ...

děkujeme za zaslání rozměrů.

Cena sítě proti holubům v provedení : lankový rám z pozink. oceli +uzlíková síť ... Cena 3 600,- +15% pokud se jedná o bytový objekt. Bezuzlíková síť příplatek 10%, varianta nerezové kotvení a lankový rám z nerezové oceli - příplatek + 20%. Barva béžovo-písková. Termín montáže do 7 dnů. Doba montáže cca 2 hodiny.

S pozdravem Alena Vrbová –K9 608877777

Sent: Tuesday, March 18, 2014 10:53 AM
To: centrala@k9.cz
Subject: zasíťování balkonu proti holubům

Dobrý den, po našem předchozím telefonickém hovoru zasílám přesné rozměry balkonu:

výška 266 cm, šířka 336 cm, hloubka 84 cm

Děkuji, s pozdravem ...

doplněno 17.03.15 00:28:

Ještě doplňuji další, vlastně první zkušenost z montáže sítě proti holubům (když teda pominu můj první pokus nalepit na balkón ocelové trny, kterému se holubi vysmáli a zima dílo zkázy dokončila). Přijel maník v roztrhanym triku s tak malým kufříkem na nářadí, že to už jsem čul nějaký problém. Jak viděl balkón tak začal někam volat, prostě si zjevně nevěděl rady. Tak jsem ho vyhodil a oželel částku za dopravu. Jméno firmy si už nepamatuju a asi bych ho ani neřekl. Ale před takovými montážníky varuji. Myslím, že to byla právě dost velká firma, ale na tyto služby si určitě najímá externí, nezaučené týpky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]