Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zápach od sava

Od: klaran* odpovědí: 4 změna:

Před 5ti dny jsem si loznici stříkala savem, jelikož jsme se nastěhovali do domu, který byl téměř celý pokrytý plísní. Dodnes se tady vlastně nedá mě jako astmatické alergičce spát, protože mě z toho zápachu, který stále přetrvává bolí plíce a nemůžu se skoro nadechnout.. Okna mám otevřená od rána do večera a nevím co s tím.. Děkuji za odpovědi :))

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Není to odpověď na Vaši otázku..

Ale upřímně nechápu proč jste se stěhovala do domu "téměř celého pokrytého plísní"...a už vůbec ne, když jste alergička a astmatička.

Nechápu to ovšem tak jako tak.

Ta plíseň má nějakou příčinu...a Savem ji rozhodně neodstraníte.

eulalie*
hodnocení

1x

Dobrý den - a co tu místnost znovu celou vymalovat?

humbucker*
hodnocení

1x

Ahoj. U množství té plísně se musí trochu zvažovat, jaký zvolit nejlepší postup. Vyšplouchnout hodně zaplísněný prostor SAVEM nemusí pomoct. Někdy to bez odstranění omítek a dalších zásahů do konstrukcí, ani nejde a nemá cenu. Jinak, sava mělo být asi míň a více větrat. Ale, jak to všechno správně limitovat? Že?

zdenek3
hodnocení

0x

Mám ten samý problém, savo zabralo, ale ten zápach trvá už 10 dní i přes větrání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]