Nejste přihlášen/a.
Je nějaký e-shop nebo kde se dá koupit tehle středový háček? Upevňuje se na střed garnyže šroubkem /nikoli do stropu/. Nejlépe e-shop. Je na 2 tyčky (záclona+závěs). Děkuji moc
Kus pásoviny a 20 minut práce ochotného souseda s dílničkou, nebo raději komletní výměna garnýží... ty staré se zobáčky, co se každou chvilku zaseknou - no fuj...
Nemyslím si, že by někdo prodával "originální díl"...
zkuste se zaměřit raději na něco takového garnyzedvoracek.cz/...
doplněno 16.03.15 11:52:bude vám zřejmě stačit něco podobného, co je na úvodní fotce této webovky. .. kutil.eu/...
kus vinglu, který přichytíte do garnýže a do zdi...
doplněno 16.03.15 11:58:asi bych to řešil tímto - musí být "s prolisem! " kutil.eu/...
možná by stačilo jen toto kutil.eu/...
doplněno 16.03.15 12:02:? Nemáte zavrtáno do zdi - a to tam ta garnýž jen levituje? Nač tedy ten držák potřebujete? Jaký má mít účel?
Ne, garnyže měnit nebudu. Jsem spokojená, nic se neseká. Spíš vyrobit háček, když nepůjde koupit
doplněno 16.03.15 11:58:akorát, že ve zdi to zavrtané nemám. Háček je zavrtaný na garnyži. Někde není, právě potřebuji doplnit
doplněno 16.03.15 12:01:Tam chybí koncový háček, navrtám do garnyže a tyčka může sjet, chtělo by to nějaké zakončení směrem nahoru nebo teda navrtání do zdi
možná jsem vás původně chybně pochopil - chcete držák, co drží garnýžové tyčky? - levne-garnyze.cz/... něco takového?
doplněno 16.03.15 12:09:?
doplněno 16.03.15 13:14:Zkuste tedy změřit tloušťku tyčky a najít nějakou konzoli... levne-garnyze.cz/...
nebo sundáte garnýž dolů a s tím jedním kouskem zajdete do obchodu na záclony... mívají tam i ty garnýže - jestli nemají přesně toto
Ano, tak. Potřebuji na střed garnyže přidělat něco, abych na to mohla položit záclonové/závěsové tyčky. Viz foto ---našroubováno na garnyž, tyčka na to položena. Mimo zeď. Účel je, že se tyč neprověšuje. Někde mám a jinde nemám. Kde ta středová není, tyčky se časem prověsily obloučkem dolů. Jsou vidět, visí ve středu až pod garnyží
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.