Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Elektrický ohřívač vody - teče

Od: dery* odpovědí: 3 změna:

zdravím,

mám v kuchyni pod dřezem elektrický tlakový ohřívač vody.

V posledních dnech jsem si všimla, že pod linkou je voda, teče z ohřívače - přívody jsou suché, stejně tak pod kohoutkem nekape nic, musí to jít jedině z něj.
Máte nápad, co by to mohlo být? Kolik stojí asi taková oprava? Lze něco takového opravit doma? (manžel přijede po pár dnech, ještě o tom neví, nikdo se na to zatím nedíval)
Díky.
NJ

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nepíšete značku ohřívače ale tyhhle malé mají věsměs všechny plastovou nádobu ta nerezaví měla by být dobrá.Takže buď těsnění mezi ní a topným tělesem nebo přímo to těleso.Opravit to doma lze(záleží na zručnosti)Ale jestli se to oplatí*nevi*

doplněno 15.03.15 18:17:

No jo ale kdo píše o průtokáči?Píše o tlakové nádobě ale ta taky má kovovou nádobu*hi* ale beztlaková mají plastové takže dokud nevíme typ ohřívače tak těžko radit

pfpetr*

ještě jsem neviděl průtokáč s plastovou nádobou. Téměř vždy je prorezavělá a začne téct. Krátkodobá oprava je možná musí se ale rozebrat obal rozřezat izolace a nádobu z izolace vyjmout . místo kde to teče je krásně vydět to očistit a zavařit plamenem. a zpátky to vše poskládat dohromady. Izolant se musí rozřezat tak aby šel z novu použít. Ta tlaková nádoba z plastu mě přijde jako solidní vtip pokud se pletu napište mě o jaký ohřívač se jedná rád se nechám poučit

pfpetr*
Pise ze tlaková

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]