Nejste přihlášen/a.
zdravím,
mám v kuchyni pod dřezem elektrický tlakový ohřívač vody.
V posledních dnech jsem si všimla, že pod linkou je voda, teče z ohřívače - přívody jsou suché, stejně tak pod kohoutkem nekape nic, musí to jít jedině z něj.
Máte nápad, co by to mohlo být? Kolik stojí asi taková oprava? Lze něco takového opravit doma? (manžel přijede po pár dnech, ještě o tom neví, nikdo se na to zatím nedíval)
Díky.
NJ
Nepíšete značku ohřívače ale tyhhle malé mají věsměs všechny plastovou nádobu ta nerezaví měla by být dobrá.Takže buď těsnění mezi ní a topným tělesem nebo přímo to těleso.Opravit to doma lze(záleží na zručnosti)Ale jestli se to oplatí
No jo ale kdo píše o průtokáči?Píše o tlakové nádobě ale ta taky má kovovou nádobu ale beztlaková mají plastové takže dokud nevíme typ ohřívače tak těžko radit
ještě jsem neviděl průtokáč s plastovou nádobou. Téměř vždy je prorezavělá a začne téct. Krátkodobá oprava je možná musí se ale rozebrat obal rozřezat izolace a nádobu z izolace vyjmout . místo kde to teče je krásně vydět to očistit a zavařit plamenem. a zpátky to vše poskládat dohromady. Izolant se musí rozřezat tak aby šel z novu použít. Ta tlaková nádoba z plastu mě přijde jako solidní vtip pokud se pletu napište mě o jaký ohřívač se jedná rád se nechám poučit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.