Nejste přihlášen/a.
0x
Ale chci videt jak si postavi ELEKTROMOTOR!
Proste tvrdim ze výkopové a zednické práce si může udělat sám , ale tu bránu musí někde koupit!
A asi to nebude v Tescu! Kdyz uzivatel napise sem z Brna .. tak mu najdu firmu ( nebo více ) ktera vyrabi brany ...! A pak se s nima domluvi!
V žádném případě nechci urazit tazatele tim ze rikam ze to nezvladne, pokud ano tak se mu hluboce omlouvam ..a venuju veskery mozna cas hledanim navrhu.
A nejde jenom o to jenom umet svaret, ale o vice cinnosti Plechy musis nastrihat, ohnout .. pokud nechces mit svar na kazde hrane... zkus zau vazovat jak udelat kolejnici ... a dobre motor koupis, ale od koho? od jake firmy? HA
Nepsal bych to pokud bych nebyl presvedcen o to m ze je to spravne , A pokud zakladas nove tema umisti tam cestu k puvodnimu .
Pochop to, treba kdyz zacnu stavet dum tak si taky nezacnu vyrabet cihly...
Kdyz chci vytvorit elektronicky obvod tak si taky nevyrobim diodu ATD.
Nezbývá ti nic jiného nez uznat spravnost me odpovedi!
ALE
Kup si branu od spec. firmy (nebo nech vyrobit ), a pokud nechces aby ti ji instalovali ... psal sem to vyse ..
Omlouvam se tazateli za formu odpovedi, ale někdo nechape ze se nektere veci nedaji zrovna lehce udelat v garazi , pokud kibic umis udelat elektromotor, tak se ti omluvim!
pokud by tazatel byl proti zalozi tema znovu sam ... akorat sme zde udelali peknou hadku - diky tobe .
Pletes se do veci, ktery si nikdy nedelal, ja ano
Na první přiblížení třeba altoma.cz/... Pha, HB, jsou tam i ceny, ale firem je jistě plno. Známý si postavil posuvné otevírací dveře na kolejnici, mají sklon asi 10° , horní hrana vodorovná, spodní zkosená. Když přijede akorát cvakne na servo, které se uvolní a povolí západku, vrata vlastní vahou sjedou po kolejnici dolů. Pak vjede autem dovnitř, vysedne a zase je ručně natáhne. Ale trval na tom, že nechce el.pohon.
Nikde v původní otázce není řeč o X-krát zmíněném plechu či elektromotoru.
kdo je pro at napíše do volné diskuse.
K te brane,dělám ted u zámečnické firmy a na podzim jsme dělali nesená vrata 8m x 1,80m.
konstrukce byla z profilu jakl 80x40mm. k té se zespodu přivařil Cprofil. do země se udela konstrukce ktzerá se zabetonuje a k ní se přišroubují nosná kolečka.většina komponentů je treba koupit. hlavně ten c profil! jestli je tazatel zručný a má šikovného pomocníka tak se to dá zvládnout svepomocí. jen motor kolečka a ozubené lišty jsou asi nejdražší položka.
jinak tu je odkaz na jednu stranku kde si myslím tazatel nejde informace které hledá.
jinak do vyhledávače stačí zadat nesené brány
tady je zběžný planek.
robinson.cz/...
nechci se bavit o detailech nasi hadky .. z odstupem doby, uznavam kibicovu pravdu ...
Vubec mi nebude vadit kdyz se tohle smaze , mozna prave naopak ... tech par bodiku ... no nevim jak ty ale my uz jsme vyrostli z nakej bodiku ... - tebe to jeste ceka jak je videt ...
jen me trosku pozastavuje dementnost tve reakce na rok starou diskusy ...
a se zbíráním bodíků jsem vyrost daleko dříve jak ty! podivej se od kdy jsem registrován!
jsem registrován skoro od samého začátku tohoto webu.
P.S. omlouvam se za nevěcný příspěvek k tematu.
a se zbíráním bodíků jsem vyrost daleko dříve jak ty -> ani nahodou, to bys nemel zajem o zalozeni diskuse o odstraneni nasich bodu ... proste to popiras zajmem smazanim par bodiku ...
jsem registrován skoro od samého začátku tohoto webu. -> jedna vec je registrace a druha aktivita ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.