Nejste přihlášen/a.
Zdrávas všichni věciznalí.
Potřeboval bych od vás rady a tipy.Chceme ve stará bytovce udělat nový sprchový kout,ale tak,že podezdíme sokl a podlahu podle koupené zástěny(čtverec) se zapuštěnou podlahovou vpustí.Potřebuji vědět,když vytvořím samotnou podezdívku z tvárnic s osazením "kule",jak to podizolovat,aby na to šla napepit dlažba atd.Zkoušel jsem najít nějaký návody,ale nic takového nenalezeno.
Všem ochotným předem děkuji za info,vychytávky a upozornění a přeji hezký zbytek dne.Stanley110r
nevim co je "kule"... existuji hydroizolacni sterky + pruzna sparovaci hmota premium, a pro dobry pocit v rozich po dukladnem odmasteni sanitarni silikon... udelal bych to z ytongu, premazl s perlinkou, presterkoval hydroizolaci a nalepil kachlicky s rohovyma plastovyma listama pro dlazbu
doplněno 11.03.15 21:40:@slavco31 mozna to bylo ztraceno v prekladu ale o vanicce nebyla rec, chce udelat "vanicku" vlastni z tvarnic s vypusti, a tu pak vykachlickovat
To chcete podmurovať vaničku? Ja som nedávno podmurovaval smaltovanú vaničku.Na betonovú podlahu som nalepil porobetonové tvárnice,ktorých tvar som si upravil podľa tvaru vaničky flexou,tak aby kopirovala vnútro a aj aby sa z boku dal prilepiť obklad a aby nevyčneval.Odtok som tiež oddielil od priestoru pod vaničkou.Potom som naniesol lepidlo na vrch a pred uložením vaničky som priestor trochu vystriekal izolačnou penou a uložil vaničku a poriadne ju zaťažil,aby ju pena nedvihla,netreba zabudnúť na uzemnenie,boky som potom obložil,tak aby boli nad dlažbou.Dno sa neuhýna a je pevné a nepôsobí dutým dojmom.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.