Nejste přihlášen/a.
Vím, že existuje tzv. adhesní můstek. Jenomže jsem dělal machra a adhezní můstek jsem nahradil levnější variantou: hmotou z lepidla na dlažky a neředěné disperze. No, drží to po uschnutí dobře, jenom mi nedošlo, když budu natahovat čerstvé lepidlo, tak se mi asi ta první vrstvička rozmočí a nebude to držet, případně velmi málo. Co myslíte?
Ano.Flexi lepidla jsou fajn,ale dlažba pod ním nesaje,proto dlouho schne.Ve finále je velká pravděpodobnost,že se ti nová dlažba časem uvolní.Nátěr penetraci ne moc ředěnou se zamíchaným jemným pískem a pro urychlení lepení práce rychletvrdnoucím lepidlem Sico.Nenamíchat si toho moc abys to nevyklepával za 20 min .z kýble.Jde o to,že normálním lepidlem lepená dlažba na dlažbu bude dlouho plavat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.