Zdravím, u nás v práci se vyskytnul takový zajímavý problém. WC máme o patro níž než kancelář, takže sme tam museli vždycky chodit po dlouhém schodišti. Už před půl rokem kolega objevil asi v půlce toho schodiště díru do zdi, zřejmě starý nepoužívaný komín, a je zadeklovaná. Kam to vede sme nevěděli, a jelikož schodiště je zatočené a není tam odnikud vidět, tak sme tu díru začali využívat jako pisoár. Teda my z našeho oddělení. Říkali jsme si : To se vsákne... a zatím se to vždycky vsakovalo. Ale teď sme byli svědky zajímavé události: Sekretářka šéfa šla do skladu (sklad je o patro níž a z druhé strany schodiště) a hned odsud vyletěla jak splašená ***** že je hrozný malér že praskl odpad od záchodu a že je všechen materiál zničenej. Byli sme se tam všichni podívat a tam byl smrad horší než v žumpě a všechno promočené a plesnivé a ze stropu na jednom místě kapaly splašky. Prostě humus. Ta místnost totiž nemá ani okna. Šéf hned zavolal instalatéry, ale ti zjistili že odpad je naprosto vpořádku a navíc tudyma vůbec nevede! Takže se objevila obrovská záhada a nikdo neví co se stalo Ale k mé otázce: Myslíte že by to s tím nějak mohlo souviset? A jestli ano, tak kam teď máme chodit na malou? To teď máme kvůli té krávě sekretářce chodit o půlku schodiště dál až na WC? A na koho to nejlíp svést?
Mě se také moc nechce věřit tomu,že je člověk schopen něčeho tak nechutného...Konat potřebu na místo,které k tomu není určeno
petr12345*
Tak tomu věř.. Jednou sem to četl i ve zprávách... že nějaká sociálně slabší rodina bydlela v malém bytě a měli WC společné na schodišti, v ložnici měli ale komín tak ho používali na malou potřebu. Pak si sousedi hrozně stěžovali že jim vytápí sklep a že to v domě zapáchá. To nás inspirovalo
Takze vlastne o sobe rikas, ze si socialne slabsi.
Spis mi ale pripada, ze jsi slabsi trochu nekde jinde. Rozumove. Uz jenom proto, ze se tim takhle jeste chlubis.
petr12345*
asis to nepochopil. Já říkám že sem se tou sociálně slabší rodinkou inspiroval. Sociálně slabší byli ale asi jim to myslelo když udělali takový vynález
Ahoj dobrý nápad... Já jsem zamlada v noci čůral za postel a pak byla máma nasr... když na to přišla. Ale nejlepší zábava byla z balkonu když si tam kámoši hráli na písku a na lavičkách... a oni mysleli že je to voda :o) a taky sem zkoušel do zásuvek ve zdi... Takže já sem to vymyslel dřív
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.