Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat jakou vložku je vhodné použit pro turbokotel, který chci připojit do kominu vyvložkovaného hliníkem.
Dostal jsem turbokotel, ale odvod splodin skrz zed´ není bohužel možné. Lze ho připojit i do komínu?
Děkuji za reakci.
to by jste musel táhnout odkouření přes celý komín a délka je se mi zdá omezená to by se fin. nevyplatilo proč nemůžete přes zed? jak vysoký je komín průměr komínu a už na něj nic nepřipojíte
Ahoj. Pro to Turbo je limitních asi 5 metrů. Když je na něm koleno, tak se to zkracuje na 4m. Proč by to mělo vadit sousedům? Přímo nad výdechem, by neměly být okna. Když vymyslíš rozumnou možnou cestu, tak by to třeba šlo. Já to mám 0.5m na každou stranu od toho výdechu a okna jsou asi ve výši 1.7m.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.